Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Van plusz jövedelmet...

Kismamák! Van plusz jövedelmetek? Amit otthon valamilyen munkával szereztek?

Figyelt kérdés

1 ÉVes a fiam...nagyon szeretek és tudok kötni.Arra gondoltam csinálnék baba sapikat,kiscipőket..stb.majd ezeket eladnám.Bár tudom sok időt elvesz...

Ti csináltok valami plusz munkát otthon ? Mi az ? Mennyi idős pici mellett csináljátok ?

2013. nov. 4. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
14%
Nekem is 1 éves a lányom.Nincs plusz jövedelmem.De szerencsére nincs is rá szükségünk,mert dolgoztam előtte,így a GYED-em most 100 ezer felett van.Így minden időmet a lányommal tölthetem. :)
2013. nov. 4. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó neked..én ia dolgoztam..mégis 6 nap biztosítási idő kiesés miatt elutasították a kérelmemet.Igényeltem a méltányosságit...azt is elutasították.Ennyit a 4 év gürcölésről

na de mind1...

2013. nov. 4. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

próbáld meg, esetleg csinálj 1-2 darabot először, aztán meglátod, hogy egyáltalán elviszik-e. Igazából ilyenekért túl sok pénzt nem lehet kérni, mert egyszerűen nem fizetik meg.

Én is gondolkoztam ilyesmin, én horgolni szeretek, és szeretnék jobban megtanulni, mostanában viszont nem foglalkozom vele komolyabban.

2013. nov. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!