Ti hogyan kapcsolódtok ki?
Valószínűleg azért nem kaptál még választ, mert nagyon nehezet kérdeztél:-(
Hiába írnám neked, hogy nekem kikapcsolódás a heti egyszeri délutáni tanítás, a hétvégi énekpróbák, meg az, hogy átlag kéthavonta barátnős, ottalvós bulit tartunk, ez rajtad nem segít. Te pontosan tudod, hogyan szeretnél kikapcsolódni, csak nincs rá lehetőséged, és ennek egyértelműen a férjed az oka.
Nem ismerlek benneteket, csak a leírtakból tudok néhány dologra következtetni, úgyhogy lehet, totál mellélövök.
Elég nagy köztetek a korkülönbség. Ő már nagyon felnőtt, te meg nagyon fiatalon lettél anyuka. Ő a saját fejével gondolkodik, esetleg fél is attól, hogy másokkal is megismerkedsz (hiába nincs rá oka). Úgy érzi, ő dolgozik, neki jár a kikapcsolódás, neked meg nem kell sehová menned, nincs miből kikapcsolódnod. Jön a pihenj többet szöveggel, mintha az megoldás lenne számodra. Most írjam azt, hogy bizonyos tekintetben gyerekként kezel?
Megoldást nehéz lesz találni, ha ő nem hajlandó érdemileg beszélgetni veled erről a kérdésről.
A pszichológus nagyon jó dolog, ha az embernek lövése sincs, miért nincs jóban önmagával. Te ezt is pontosan tudod. Szerinted mit mond majd neked? Azt, hogy kapcsolódj ki, csinálj programokat magadnak. Ezzel az erővel a rá szánt időben sportolhatnál, moziba mehetnél, beülhetnél a csajokkal egy kávéra.
Ettől függetlenül talán hasznos lehet, főleg az x-edik alkalomra magaddal viszed az emberedet is, hátha szakember szájából elfogadja, hogy nem élhetsz bezárva, emberi kapcsolatok nélkül.
Komolyan sajnállak. Én erős akarat vagyok, mindig ki tudtam harcolni magamnak azt, amire szükségem volt. Talán neked is a sarkadra kellene állnod egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!