Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kérdezik meg szülés...

Miért kérdezik meg szülés elött az adatfelvételkor hogy mikor volt az első menstruációd? Miért fontos ez?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezik??? Ez nekem új.

Tőlem nem kérdezték.

2010. febr. 9. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

lehet, hogy csak statisztika.

vagy a nagyon fiatal anyukáknál, hogy tudják, hogy milyen érettségi szinten áll pl. egy 16 éves.

nem mindegy ugyanis, hogy 11 évesen jött-e meg az első vagy csak 14 évesen, és úgy terhes.

2010. febr. 10. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt szinte mindenhol megkérdezik ahol egészségügyi okból kartont nyitnak.Gondolom,h korán vagy későn érő voltál-e.
2010. febr. 10. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Tőlem nem kérdezték meg, de a kiskönyvben benne van, ha a védőnő rendesen kitölti.
2010. febr. 10. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Tőlem sem kérdezték, és a kiskönyvben sem volt.
2010. febr. 10. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Tőlem megkérdezték, pedig nem 16 voltam, hanem 20. Vagy én még nagyon fiatalnak számítottam? :) Szerintem azért kérdeznek rá, mert vannak extrém esetek, amikor valakinek csak 16-18 évesen jön meg, és ha magától nem mondja, akkor azért rá kell kérdezni. Meg vannak, akiknek szinte egyáltalán nem jön meg, csak nagyon nagyon rendszertelenül. És lehet, hogy az illető nem mondja magától. Persze ez nagyon ritka, de az orvosnak tudnia kell, hogy ha esetleg ilyen esettel áll szemben.
2010. febr. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!