Elcsesztem a gyereket?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy "mikortól adhatok szörpöt" tipusu kérdést. Az én gyerekem 1,5 éves, de elég rég óta szörpöt iszik már. Esténként iszik csak kakaót. Ez nagy baj? Ha igen miért?2015. febr. 3. 19:45
1/15 anonim válasza:
Elcsesztem a gyereket?
Ezzel nem.
2/15 anonim válasza:
Azért baj, mert így sok cukrot kap. Gondolom a kakaó is cukros...
Az én fiam 21 hós, 2-3 Naponta kap 1 pohár szörpöt(bolti cukros), néha dobozos gyümölcslevet, de alapvetően vizet iszik.
Este tejet iszik.
3/15 anonim válasza:
Max a cukorbevitel miatt lehet gond.
4/15 anonim válasza:
De valóban, el nem cseszted. Csak rosszul szoktattad. De ezen tudsz változtatni.
5/15 anonim válasza:
Ettől még nem lesz rossz ember a gyereked, csak itt sokan nem fognak vele egyetérteni, hogy a cukros levet issza. Ha nem hízik el tőle meg nem romlanak el a fogai, nem lesz tőle semmi baja.
Az én fiam közel két éves, nem szereti az ilyeneket, ha nem adsz neki, nem hiányzik neki. Úgyis fogja inni később.
6/15 A kérdező kommentje:
Cukor nincs bent, mindig lightot veszk. De gondolom a szinezék meg a többi cucc ami bent van az káros :/ Igazábol a teát is szereti, azt is iszik néha, de ugye az tényleg cukros.
2015. febr. 3. 20:04
7/15 anonim válasza:
Egy 1,5 évesnek nem való az édesítőszer! ...és a sok cukor sem. Miért kell ilyeneket nyomni egy ilyen kis gyerekbe?
8/15 A kérdező kommentje:
Mert már az elején sem ittam meg a vizet meg ami nem édes. :/
2015. febr. 3. 20:15
9/15 A kérdező kommentje:
*itta
2015. febr. 3. 20:15
10/15 anonim válasza:
Próbáld átszoktatni, hogy egyre kevesebb szirupot teszel bele, amíg kezd hasonlítani a vízre. Az én fiam sem itta meg kezdetben a vizet, de én kitartottam mellette, és ma nagyon szereti. Tejen kívül csak vizet iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!