Hány cm magas volt a gyereked, amikor lecserélted a 140x70-es ágyat, mert kinőtte?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert jött a tesó, stb, hanem kifejezetten azért, mert már kényelmetlen volt neki.2015. febr. 2. 12:45
1/7 anonim válasza:
Mi eleve rendes meretu agyat vettunk neki, abban alszik 2 eves kora ota.
2/7 anonim válasza:
Mi nemrégen, 2,5 éves korában cseréltünk ágyat. A fiam kb. 98 cm volt, mikor cseréltünk, de még nem volt kényelmetlen neki. Ő mondjuk imádott keresztben feküdni, a lábát pedig feltámasztotta a rácsra.
3/7 anonim válasza:
7 éves volt a fiam, amikor lecseréltük neki. Addig teljesen kényelmes volt neki az ágy. Kapott egy ifjúsági ágyat.
A lányom 4 éves lesz, de még mindig jó neki az ágy. Abszolút kényelmes számára.
4/7 A kérdező kommentje:
Valaki tud konkrét választ adni? Nagyon megköszönném. :)
2015. febr. 4. 13:15
5/7 anonim válasza:
2. vagyok. Szerintem nem fogsz ilyen választ kapni, mert azt nem nagyon várja meg senki, hogy kicsi legyen az ágy. Azért 5-6-7 éves gyerekek már régen nem alszanak rácsos ágyban, jóval előbb másikat kapnak vagy átalakítják őket ifjúsági ággyá. Nyugodtan lepontozhatsz újra, de én csak segíteni akartam. Szép napot.
6/7 A kérdező kommentje:
Nos, hogy megnyugodjon a kis lelked: nem én pontoztalak le, de azért erre a bájos válaszodra kapsz egy zöld pacsit, ha már olyan marha fontos.
2015. febr. 4. 13:43
7/7 anonim válasza:
Most komolyan, mivel bántottalak bármelyik válaszommal is? Nem voltam bunkó (veled ellentétben), sőt tényleg csak segíteni akartam, de látom, neked felesleges. A pontozásod nem érdekel, csak nem bírom az ilyen embereket. Na, tényleg befejeztem veled, majdcsak rájössz, hogy butaságot kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!