Vajon miért vállal gyerek, olyan pár akik még saját magukat se tudják ellátni?
Fokuszba csak ezt lehet hallani.
Sajnos csak a gyerekeket tudom sajnálni.
Felelőtlen szülők.
Igen, úgy mint kínában. Bár Orsós vezírünk egyre nyilvánvalóbb hogy ugyanolyan olcsó, kiszolgáltatott munkaerőt akar rabszolgáknak.
Amikor hozzánk is jött a védőnő a picihez, pipálgatta a listán hogy mi van meg, mi nincs a gyerek ellátásához, eszembe jutott, a c..ny soron elkezdene pipálgatni, hogy mellszívó, mérleg, szopipárna:))
"elkezdene pipálgatni, hogy mellszívó, mérleg, szopipárna:))"
Főleg annak fényében, hogy ezek igazából nem létszükségletek. Jól szituált családokban sem mindenki használja ezeket, nem csupán pénzkérdés, hogy megvannak-e ezek a dolgok, vagy sem. Mellszívót én sem vettem, jobban szerettem kézzel fejni, mérleget ugyan kölcsönöztem, de kétszer használtam összesen, utána eltettem, nem láttam értelmét. Ilyen dolgok figyelembevételével nem is lehet reálisan megállapítani, hogy a család el tudja-e látni megfelelően a babát, vagy sem.
Egy normális környezettanulmány során (amit NEM a védőnő végez) amúgy sem ezeket veszik figyelembe, hanem pl. azt, hogy van-e hová fektetni a babát, vannak-e megfelelő ruhái, elég meleg-e a szoba, stb.
Nem uszitok csak sajnalom azokat a gyerekeket.
En jol elek Lcd tv uj epitesu haz stb.
Es ok????
Ja es roma vagyok.
20 eves munkaviszony.
Sajnos ezek az emberek miatt nehez a tobbi normalisan elo rona sorsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!