Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon miért vállal gyerek,...

Vajon miért vállal gyerek, olyan pár akik még saját magukat se tudják ellátni?

Figyelt kérdés

Fokuszba csak ezt lehet hallani.

Sajnos csak a gyerekeket tudom sajnálni.

Felelőtlen szülők.

2015. jan. 31. 19:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%
És utána? Elveszik tőlük a gyereket, és te tartod el az összeset az adódból? Az jó megoldás lenne. Bár így is az adózók tartják el őket.
2015. febr. 1. 10:06
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
2-3 gyerek után sterilizálnám őket.
2015. febr. 1. 13:38
 23/31 anonim ***** válasza:

Igen, úgy mint kínában. Bár Orsós vezírünk egyre nyilvánvalóbb hogy ugyanolyan olcsó, kiszolgáltatott munkaerőt akar rabszolgáknak.

Amikor hozzánk is jött a védőnő a picihez, pipálgatta a listán hogy mi van meg, mi nincs a gyerek ellátásához, eszembe jutott, a c..ny soron elkezdene pipálgatni, hogy mellszívó, mérleg, szopipárna:))

2015. febr. 1. 19:12
 24/31 anonim ***** válasza:

"elkezdene pipálgatni, hogy mellszívó, mérleg, szopipárna:))"

Főleg annak fényében, hogy ezek igazából nem létszükségletek. Jól szituált családokban sem mindenki használja ezeket, nem csupán pénzkérdés, hogy megvannak-e ezek a dolgok, vagy sem. Mellszívót én sem vettem, jobban szerettem kézzel fejni, mérleget ugyan kölcsönöztem, de kétszer használtam összesen, utána eltettem, nem láttam értelmét. Ilyen dolgok figyelembevételével nem is lehet reálisan megállapítani, hogy a család el tudja-e látni megfelelően a babát, vagy sem.

Egy normális környezettanulmány során (amit NEM a védőnő végez) amúgy sem ezeket veszik figyelembe, hanem pl. azt, hogy van-e hová fektetni a babát, vannak-e megfelelő ruhái, elég meleg-e a szoba, stb.

2015. febr. 1. 21:06
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
Latod, bárki kijuthat Angliába es ott tanulhat a gyerekeke, nem kell ahhoz tul sok ész. Lehet hogy egyszer a vályogházas szülőnek is szerencséje lesz. O most biztos erről álmodozik.
2015. febr. 2. 07:29
 26/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez már megint egy olyan tipikus uszító kérdés mint a "Miért szül valaki 20 évesen?" vagy a "Miért szül valaki 40 évesen?" - És akkor néhány igen "művelt és feddhetetlen" egyed elkezd általánosítani, ezzel beindítva a nagy vitákat. Azért az hogy valaki milyen házba szül, hány évesen vagy kikkel él, még édes kevés ahhoz hogy kijelenthessük, felelőtlenül vállal gyereket... Át kéne gondolni az előítéleteket - a teljesség igénye nélkül: Aki villába szül, luxus körülmények közé, az felelősségteljesen cselekszik automatikusan? Nem feltétlenül. Aki egy szegényes vityillóba, az csak felelőtlen és hanyag lehet? Nem feltétlenül. A 40 évesbe több ész és kitartás szorult mint a 20 évesbe? Nem feltétlenül. A 20 éves a korából kifolyólag energikusabb, rugalmasabb, tanulékonyabb, ezáltal jobban való kisgyerek mellé? Nem feltétlenül. A 8 általánost végzett kevesebb hasznos dolgot tanít a gyerekének? Nem feltétlenül. Nem sorolom tovább, de egyik nagyobb hülyeség mint a másik. Idióták voltak, vannak és lesznek is kortól, végzettségtől, pozíciótól, anyagi helyzettől és minden egyébtől függetlenül. Felesleges uszítani a jónépet ilyen kérdésekkel.
2015. febr. 2. 17:23
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem uszitok csak sajnalom azokat a gyerekeket.

En jol elek Lcd tv uj epitesu haz stb.

Es ok????

2015. febr. 7. 20:18
 28/31 A kérdező kommentje:

Ja es roma vagyok.

20 eves munkaviszony.

Sajnos ezek az emberek miatt nehez a tobbi normalisan elo rona sorsa..

2015. febr. 7. 20:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Jó, oké, sajnálod a gyerekeket. De szerinted ez mire elég? Itt szítod a veszekedést, de ettől nekik nem lesz jobb. Ha annyira sajnálnád őket, tennél valamit.
2015. febr. 7. 20:42
 30/31 anonim ***** válasza:
Ja, tipikus roma vagy. :D Ők szoktak olyan dolgokkal dicsekedni, ami másnak természetes. :D Szerinted hány embernek van LCD tv - je? :D Ebből látszik hogy átlagon alul vagy. :) Mi ebben a hónapban 120 - at költöttünk CSAK luxusdolgokra, 110 azért ment ki, mert tönkrement a fűtés egy része és egy nap alatt ennyi kárunk lett és akkor még nem számoltam a számlákat plusz a havi egy nagybevásárlást és a reggeli vásárlásokat (ami naponta 2 ezer forint) - egyiket sem okozott problémát kifizetni és ezt meg is tehetnénk minden hónapban (persze luxusdolgokra nem minden hónapban költünk mert felesleges) mégsem jövök vele dicsekedni, mert valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek akik igazán jól állnak és vannak még nálunk tehetősebbek is. Ezzel csak lejáratod magadat.
2015. febr. 7. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!