Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon miért vállal gyerek,...

Vajon miért vállal gyerek, olyan pár akik még saját magukat se tudják ellátni?

Figyelt kérdés

Fokuszba csak ezt lehet hallani.

Sajnos csak a gyerekeket tudom sajnálni.

Felelőtlen szülők.

2015. jan. 31. 19:56
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem alltalanositok akkinek nem inge....

Vajon az ilyen gyerekeknek milyen jovojuk lesz.

Eretsegz

Diplima??:-)

2015. jan. 31. 22:12
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezt inkább ne erőltesd, írni sem tudsz tisztességesen :D
2015. jan. 31. 22:21
 13/31 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nem de nekkem

Angliába tanul a gyerekem.

2015. jan. 31. 22:28
 14/31 A kérdező kommentje:

Lehet hogy budos parszt vagyok meg irni sem tudok de annyi eszem van,hogy mindent megtudok adni az egy gyerekemnek.,akki sohasem ehezet.

Szoval engem csak az bant,hogy mi lesz azokal a kisgyerekekkel.Sajnos ok semmirol nem tehetnek.

Mivel ilyen korulmenyek kozott nonek fel ezt lattak a szuleiktol ok is igy fogbak elni.

2015. jan. 31. 22:34
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor keress egy ilyen nehéz sorsú kisgyereket, és segíts neki. Azzal többet tehetsz, mint a gyakorin puffogással.
2015. jan. 31. 23:19
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem pufogok csak nem ertem az embereket hogy ilyen felelotlenek.

Lehet hovy igazad van segiteni kell.

2015. febr. 1. 07:35
 17/31 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszoló felvázolta a tényeket, sajna ez a többség, tisztelet a kivételnek akik szegényebben de nem pénzért szülnek.

Én is a gyerekeket sajnálom, az alapvető tisztálkodás, nekik való megfelelő táplálék nincs meg nekik, (a terhesség alatti tesztek, vitaminokról már nem is beszélek) lehet hogy jobb volna ha az ilyen szülő max 1-2 gyereket vállalna, de azok rendesebb körülmények között élhetnének.

2015. febr. 1. 08:13
 18/31 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem tök egyszerű: mert már ők is így nőttek fel. Ők nem látták maguk körül azt, hogy milyen a normális, ergo ők is így vállalnak gyereket. Persze, elszomorító és elkeserítő, és egyre égetőbb probléma. Mert ugye az ilyen gyerekek felnőnek, és hasonló életvitelbe kezdenek, mert kitörési lehetőségük kb. 0%. A segély, Gyes meg alanyi jogon jár nekik is. Tegyük fel, hogy egy anyának születik 6 gyermeke, 16 és 40 éves kora között. Tegyük fel, hogy mindegyik gyermeke vállal (legyünk optimisták) 4 gyermeket legkorábban 18 éves korában. Egy ilyen anyának 34-ban már megszületik az első unokája, amelyet még 23 követ, és nem lesz még egyáltalán öreg, mire hasonló tendenciával megszületik az első dédunokája, akit még akár 95 követhet...3 generáció. Szerintem durván hangzik, de az ilyen családoknál a megoldás a kényszer sterilizáció lenne, mert belátható időn belül nem lesz fent tartható a rendszer.
2015. febr. 1. 08:43
 19/31 A kérdező kommentje:

Valoszinu az lenne a megoldas hogy. Gyest nem alanyi jogon jarna.

Ha meg teherbe esik.Meg kellene nezni egy hiv szer- nek hogy hova szuli.

2015. febr. 1. 09:00
 20/31 anonim ***** válasza:
91%
Miért, szerinted nem nézik meg, hogy hova születik?
2015. febr. 1. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!