Mi az, amit nagyon szeretsz es amit nagyon utalsz az anyasagban? Nekem is van es kivancsi vagyok, masnak mi a kedvenc es a mumus. K A sajat es gyerek (ek) korat is irjatok
Nekem csak annyi problémám van, hogy nem tudom magam kialudni, nem akkor kelhetek fel, amikor akarok:)
Jó lenne csak a párommal tölteni legalább 2 napot vagy egy wellness hétvégét, ránkférne már:(
1. gyerek 5 éves
2. gyerek 4 éves
3. gyerek 11 hónapos
34/N
Utálom a betegségeket, főleg a hányást, hasmenést, de ki szereti:)?
Szeretem a közös programokat, az együtt töltött időt. (kártya, társasjáték, séták, stb.)
6, 11 és 15 évesek, én 39.
Nekem is csak egy van, 22 hónapos kislány. Imádom, ahogyan játszik, és magyaráz - még félig a saját nyelvén.
Az éjszakázástól én is teljesen kivagyok, most jönnek a legjátsó őrlő fogai, ezért hajnali három körül mindig egy órát fenn van, de általában többször is felébred. Amikor beteg, az tényleg nagyon kimerítő, és sajnos most havonta egyszer elkap egy lázas betegséget a bölcsiban.
Két lányom van 2,5 és 4éves.
Minden kornak meg van az elönye hátránya.
Most azt utálom a legjobban ha ordítanak, hisztiznek, föleg ha ez huzamosabb ideig eltart, vagy egyszerre teszik.
Amit imádok, hogy olyan kedvesen tudnak nézni, és ha egyszer végre én nézem a tv-t a kicsi akkor is az ülembe ül úgy hogy én semmit ne lássak. Mikor tiltakozok ezellen, akkor megfordul és el kezd puszilgatni, és mondja: ugye anya ez nem baj...
Amiket nagyon szeretek:
1. játszani vele, együtt rajzolni, babázni
2. nézni, ahogy ébredezik, nyújtózkodik, ásít, dörzsölgeti a szemeit
3. egyszerűen imádom teregetni a kisruháit, ez születésétől így van (pedig felnőtt ruhákat utálok teregetni):D
4. nagyon jó érzés amikor megölel és megpuszil csak úgy magától
Amit nem szeretek:
1. ha egyszerre több foga jön, és éjjel 2-3 órákat is ébren van
2. néha nagyon nehezen megy a multitasking - pl amikor épp az ebédet főzöm, de közben teregetek is, meg a lányom rángatja a nadrágomat, hogy játszani akar.
3. a betegeskedések a legrosszabbak talán... az állandó aggodalom, a bágyadt kis arcának a látványa, a sok orrszívás, gyógyszerbeadás. (szerencsére még csak 4-szer volt beteg, köhögős-nagyon taknyos-lázas megbetegedések voltak)
1,5 éves a csemete
Azt utalom, hogy mindenen bogok amiota anya vagyok 😊 nagyon konnyen meghatodtam regen is, de most......
Imadok mindent veluk csinalni 😊
Imádom: a szeretetet, ami köztünk van. És hogy nem maradt ki az életemből ez, hogy anya lehetek. És a sikereit, hogy büszke vagyok rá, mindenre, amiben ügyes és jó és ráadásul még szép is :) Hogy van valami igazán fontos, amit tehetek az életben, valami pótolhatatlan, valami semmi máshoz nem fogható. És hogy annyi mindent tanulok tőle, főleg saját magamról, és arról, hogy mi fontos és mi nem.
Utálok: szembesülni a saját következetlenségemmel, türelmetlenségemmel, szaranyaságommal (persze ez nem állandó érzés, csak időnként érzem). És utálom az aggódást, amikor beteg vagy valami más baj van.
6éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!