Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák jártok maszkban?

Kismamák jártok maszkban?

Figyelt kérdés

Holnap orvoshoz viszem a nagyobbikat, ezért jutott eszembe a kérdés, eddig meg se fordult ilyen a fejembe,mert a lányom fél tőle:(

És uh-ra is mennem kell:)

Jár valaki így?

2010. febr. 8. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Én nem. Minek járnék? Kismama vagyok. A kismamák sokkal védettebbek, és különben sem sokat ér a maszk ha nem steril a környezet. Gázálarcot meg te sem húznál gondolom...
2010. febr. 8. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ponto fordítva, kedves előző, a kismamák immunrendszere sokkal gyengébb, épp a baba miatt. Fogékonyabba vagyunk a hüvelygombától a H1N1-en át a nátháig mindenre.

A kérdésre válaszolva: nem, nem járok maszkban. Terhesvitamint szedek és oltattam. lekopogom, de a terhességem eleje óta egy megfázás nem sok, annyit se kaptam el, míg mellettem a férjem (akivel egy ágyban alszunk és mindennap csókolózunk) lábon kihordott vagy három fertőzést. Szerintem a vitamin teszi, másra nem tudok gondolni, mert egyébként évente legalább kétszer ágynak esem valami felsőlégútival.

2010. febr. 8. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Csak vitamint szedek, nem is oltattam magam. Semmi bajunk nem lett. Én ezt a sok gyümölcsnek és a pluszban szedett c-vitaminnak tudom be.

Persze te tudod, de szerintem fölösleges most már felvenned a maszkot.

2010. febr. 8. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm olyan cégnél dolgozik, akik ezeket gyártják.(Az egyik legjobbnál termékmanager)

Ha fel is veszel egy steril maszkot, az max. 2 órán át nyújt védelmet, újra, vagy többször használni nem lehet...

2010. febr. 8. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, eszembe sem jutott...

Sok gyümölcs, és kész

2010. febr. 8. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor vettem fel a maszkot, amikor nem voltam oltva, és a kórházba mentem vérvételre...iszonyú tömeg volt.

Valóban kismamaként az immunrendszerünk gyengébb, fogékonyabbak vagyunk minden kis betegségre.Én pl. soha életemben nem voltam 2-3 napnál tovább beteg, viszont 24 hetesen elkaptam egy sima torokfájós vírust, amiből 3 hét alatt sikerült kilábalnom.Amint meggyógyultam, futattam is oltatni :)

Ha nem vagy beoltva, vegyed fel nyugodtan, de valóban ezzel csak egy kis arányban csökkented a lehetőségeket.

Én ma is találkoztam egy maszkos kismamával a rendelőben, ha úgy nyugodtabb vagy, vegyed fel nyugodtan:)

2010. febr. 8. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Oltva vagyok.

Most éppen kilábalóban egy náthából-remélem!

oscilococcium-ot vettem be most.

2010. febr. 8. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem hordok maszkot, mert oltattam. Azóta végigment a családomon oda-vissza az influenza, de én nem voltam beteg egyszer sem.
2010. febr. 9. 06:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hordok maszkot.Mi ha megyünk valahová sós oldatot fujunk az orrunkba és sós vizzel gargalizálok.Egy orvos ajánlotta,védekezés ként az influenza ellen.
2010. febr. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!