Vannak itt angol nyelvterületen élő kismamák akik válaszolnának nekem erre a kérdésre?
A kérdésem valójában ahhoz kapcsolódik, hogy utolsó évem van hátra az iskolából, 21 éves vagyok, és szeretnék nyelvet tanulni, illetve imádom a gyerekeket ezért szívesen foglalkoznék velük.
Pályakezdőként túl sok esélyem nincs itt az országban munkát találni, hiába van felsőfokú végzettségem. Ezért arra gondoltunk a párommal (3 éve vagyunk együtt), hogy szívesen dolgoznánk au pair coupleként akár 1 évig is. Így tanulhatnánk a nyelvet, én csinálhatnám azt amire vágyok, végre gyerekekkel foglalkozhatnék, a házi munkát se vetem meg, sőt szeretem csinálni, a barátom pedig végezhetné a ház körüli férfias munkákat. :)
Az angollal jelenleg úgy állunk, hogy megértjük és megértetjük magunkat, de még bőven lenne mit fejleszteni a tudásunkon.
Nekem nincs jogosítványom, a barátomnak 6 éve van, ő 26 éves.
Mennyi az esély arra, hogy sikerüljön ilyen tervekkel munkát találnunk? Elsősorban az ott élő kismamák/anyukák véleményére lennék kíváncsi, mert ti látjátok igazán, hogy mennyire keresettek ezek a "munkák", de nekünk inkább a célunk ezzel a nyelv tanulása lenne elsősorban.
Ez minden szempontból nagyon jónak tűnik számunkra, de félek, hogy vagy nem találunk majd ilyet, vagy nagyon nehezen fog csak menni...
Köszönöm ha válaszoltok! :)
Szia.
Mi mar 6eve elunk Angliaban.Van egy 11 honapos kislanyunk is.
Mivel a bolcsi rettento draga igy a legtobb ismerosom inkabb
babysittert alkalmaz.
Meg ha csak fele annyit kell is fizetni mint a bolcsire mar megeri.
Altalaban csak noket vesznek fel nem parokat de ez meg nem jelenti azt hogy parod nem talalna munkat.
Irtad hogy van jogsija,ez oke is csak itt nem kap munkat amihez jogsi kell mert nincs gyakorlata es igy a biztositas marha draga lenne.
Bar azt nem irtad pontosan hova is mennetek.
Ha el is indultok mindenkepp legyen tartalekotok ha esetleg nem talaltok azonnal munkat.
Barmi kerdesed van valaszolok szivesen.
Szia, köszönöm, hogy írtál.
Ezen az oldalon olvastam, hogy párokat is keresnek ilyen munkákra.
PÁROKNAK: AU PAIR COUPLES
Ha barátoddal, pároddal együtt szeretnétek kint dolgozni és családoknál elhelyezkedni, az ’au pair couples’ munkakör a megfelelő Számotokra. A munka értelemszerűen két részből tevődik össze: a gyermekfelügyelet és könnyebb házimunka (lásd au pair feladatkörei) inkább a lány feladata, míg a fiúra szívesen bíznak hosszabb autóvezetést, fizikai erőnlétet igénylő házi- vagy kertimunkát, javításokat, szereléseket, vagy akár a háziállatok gondozását. A munkabér fejenként általában 60-100 font körül van.
Gondoltuk megpróbáljuk, csak nem tudjuk 2 személyre, milyen szinten van igény, mert ahogy írtad a legtöbb helyen csak egy személyt keresnek és azok általában nők.
Hááát meglátjuk sikerül-e, külön nem szeretnénk menni, viszont ha ez nem sikerül akkor más munka után kell néznünk, és félő, hogy ott kihasználják a kevéske nyelvtudásunkat.
Tartalék pénzünk van, eddig olyan 700 e körül, de ebbe az egészbe csak jövő október- november körül szeretnénk bele kezdeni, addig a nyáron még én is keresek itt a környéken munkát, hogy több pénzünk legyen.
Most csak tájékozódunk egyelőre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!