Mi lehet ez? Kb.1hete mullott el a menzeszem, erre meg ma kisse verzek. Beteg vagyok, antibiotikumot szedek, es ejjel 3or at kellett oltoznom annyira izzadtam, de nem volt annyira meleg es lazam se volt. (elozo terhessegemnel is volt ilyen izzadas)
Figyelt kérdés
Terhes lennek? Vagy valami mas? Hetfon veszek tesztet,csak most nyugtalan vagyok.
Ja,es szinten vereztem az elozo terhessegemnel.
2015. jan. 24. 18:30
1/2 anonim válasza:
Fogamzásgátlót szedsz? Mert ha igen és amellett bevettél antibiotikumot, akkor a gyógyszer hatására csökkenhet a hormonszinted, magyarán nem 100%-os a fogamzásgátló hatása és ismét vérezhetsz picit. Ha így van, sürgősen védekezzetek máshogy is, mert teherbe eshetsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzasgatlot,megszakitassal vedekezunk,tudom az nem 100%os vedelem.
2015. jan. 24. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!