Ti szülnétek gyereket egy meleg férfitól?
A szomszédomban él két meleg fiatalember. Nagyon rendesek, évek óta együtt vannak, most pedig gyereket szeretnének. Nagyon sokat segítenek nekem bármiben számíthatok rájuk. Ma felvetették, hogy mivel szeretnének gyereket, ezért arra kérnek, hogy szüljek nekik egy gyereket. Elmondták, hogy ők hajlandóak vizsgálatnak is alávetni magukat, hogy ne aggódjak amiatt, hogy esetleg nemi betegek. Azt is hozzátették, hogy választhatok melyikőjüket akarom "apának". Sőt a gyereket hárman is felnevelhetjük, nem kell lemondanom róla.
Ez nekem nagyon bizar és kicsit undorító dolog is. De viszont nagyon kedvelem őket. Mit tegyek? Lefeküdni egyikükkel sem szeretnék, ők pedig a mesterséges megtermékenyítéstől zárkoznak el. Szerintük túl hosszadalmas és drága plusz nem biztos, hogy sikerül.
De amúgy én nem értem hogy gondolják velem ezt a szex dolgot.
Mit tanácsoltok?
Felejtsd el még a gondolatot is.
Dehogy szűlnék! Se melegnek, se idegennek. Csak annak akit szeretek, és ő is engem. Egy gyerek nem játék, és nem gumilabda, hogy mások kénye-kedve szerint kallódjon.
Hülyeség. Nem kell belemenni ilyenekbe.
"Ez nekem nagyon bizar és kicsit undorító dolog is. De viszont nagyon kedvelem őket. Mit tegyek?"
Köszönöd szépen, te úgy érzed, erre nem lennél képes.
Ennyi. Nem kell túlragozni. Ők megpróbálták, hátha, te pedig nem mondasz.
Hát ez abszurd. A szomszéd? Még ha nem tudom, 20 éve legjobb barátok lennétek, akkor ok, ha felveti (bár én akkor sem lennék rá képes) de egy idegen??? Én mégis hogyan képzelik? Hogy te megszülöd, és odaadod nekik a SAJÁT gyereked, hogy neveljék fel, mert jófejek??? Vagy egyedül neveled, és hétvégente megy az apjához, meg a b...zi barátjához? Vagy majd mindkettőt apának hívja?
Furcsa, hogy a szexen problémázol, amikor itt sokkalta nagyobb bakik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!