Ti szülnétek gyereket egy meleg férfitól?
A szomszédomban él két meleg fiatalember. Nagyon rendesek, évek óta együtt vannak, most pedig gyereket szeretnének. Nagyon sokat segítenek nekem bármiben számíthatok rájuk. Ma felvetették, hogy mivel szeretnének gyereket, ezért arra kérnek, hogy szüljek nekik egy gyereket. Elmondták, hogy ők hajlandóak vizsgálatnak is alávetni magukat, hogy ne aggódjak amiatt, hogy esetleg nemi betegek. Azt is hozzátették, hogy választhatok melyikőjüket akarom "apának". Sőt a gyereket hárman is felnevelhetjük, nem kell lemondanom róla.
Ez nekem nagyon bizar és kicsit undorító dolog is. De viszont nagyon kedvelem őket. Mit tegyek? Lefeküdni egyikükkel sem szeretnék, ők pedig a mesterséges megtermékenyítéstől zárkoznak el. Szerintük túl hosszadalmas és drága plusz nem biztos, hogy sikerül.
De amúgy én nem értem hogy gondolják velem ezt a szex dolgot.
Mit tanácsoltok?
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok."
ezek után örüljenek hogy élnek,liberalista világnézet hazánkat lassan a sírba tolja.Jöhet a piros kéz,ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!