Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meleg vagyok, és gyereket...

Ha meleg vagyok, és gyereket szeretnék mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Örökbe fogadni nem szeretnék, mert az nem a "sajátom" lenne.
2014. okt. 24. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Ne akarj melegen gyereket. Én nagyon sajnálom azokat a gyerekeket akiknek azonos nemű szüleik vannak, nagyon kellemetlen lehet nekik, a gyerekek sajnos még kegyetlenebbek mint a felnőttek, képzeld el hogy mennyire bánthatják a többiek...
2014. okt. 24. 12:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy?
2014. okt. 24. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:

magyarországon ez nem lehetséges (sajnos). de amúgy ha annyira szeretnél gyereket, akkor örökbefogadnál. ha meg azt nem akarod, akkor annyira mégsem akarhatsz gyereket. más országokban törvényes a báranyaság, az egy lehetőség lenne még, de ahhoz is külföldön kell élned.

a melegeknek magyarországon nem sok lehetőségük van.

2014. okt. 24. 13:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem köszi ! Férfi vagyok.
2014. okt. 24. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudod elképzelni, hogy valaha is nővel legyél?
2014. okt. 24. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Biszexuálisnak is nevezhetem magam félig, a nők felé csak szexuális vonzodom, érzelmileg nem.
2014. okt. 24. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Én azt mondanám, erre nincs megoldás, és helyesnek is tartom így: semmi bajom a melegekkel, de egy meleg pár nem a klasszikus családmodell, egy gyermeknek nem való az ilyen családi étel, bármilyen idilli, kiegyensúlyozott is.
2014. okt. 24. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Ó, akkor van remény:) simán találhatsz nőt, aki bevállal veled így is egy gyereket, ez tuti. Sok sikert!
2014. okt. 24. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen, jobb az frusztralt, egymast utalo szulopar, vagy egyedulallo szulo, csak mert heterok. Nem lesz modell a homoszexualitas a gyereknek, mertnem tanult viselkedes.
2014. okt. 24. 16:28
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mondj le a férfiakról és vegyél el egy nőt.

Nem egészséges ha két meleg nevel egy gyereket.

2014. okt. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!