Fáj a mirena felhelyezés? 2 éve szültem de még szoptatok ezt javasolta az orvosom
2 napja rakattam fel, 3,5 évvel szülés után.
Maga a felrakás inkább kellemetlen volt, de nem fájt, és alig 1 perc volt, vagy annyi sem. Rosszabb volt előtte a kötelező fertőtlenítés, de az sem volt vészes.
Kb. 3 napig maszatolgattam egy kicsit, aztán elmúlt. Fájdalom, görcs nem jelentkezett.
Kb 1 hét után, gondolom amikor már elég hormon szabadult fel, újra 3 napig maszatoltam, de az sem fájt.
További tapasztalatok majd később:-)
És akkor mi van ha 2 éve nincs vérzés? hogy teszik fel?
mert nekem most ajánlotta az orvosom
A hüvely belsejét törölte át valószínűleg alkoholtartalmú fertőtlenítővel, ami csípett egy kicsit.
Amúgy a spirál leírásában is benne volt, hogy fertőtlenítés után helyezhető fel, szóval biztosan mindenkit fertőtlenítenek:-)
Kérdező, írtam neked privit, de itt is leírom, hogy fel lehet vérzés nélkül is rakni, ha már szültél.
Az más kérdés, hogy én a 2 évet menzesz nélkül soknak tartom, mégha szoptatsz is. Erről beszéltél már a dokiddal?
Lehet, hogy tényleg nem gáz, csak én is sokáig szoptattam, de fél év alatt beállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!