Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spirál felhelyezés hogyan...

Spirál felhelyezés hogyan történik?

Figyelt kérdés
leirnátok nekem pontrol pontra nagyon félek,jövő héten mennék nagyon félek!
2013. márc. 31. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Mirenát raktak fel nekem, nem rendes spirált.

Bemész, felfekszel az ágyra, lazítasz, az orvos behelyezi tágítót, megfogja a spirált, felteszi a méhbe egy hosszú, vékony csipesszel. Kiveszi a tágítót, megnézi uh-val, hogy jó helyen van-e, és kész! Kellemetlen, de nem fájdalmas. 15 percig még ott kellett maradni a váróban, hogy nem bök-e, nem kellemetlen ülni, meg ilyenek. Utána 24 óráig ilyen mensziszerű görcseim voltak. Szülés után rakják fel?

2013. ápr. 1. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat, nem, 8 hónapos a 2.babánk. Csak nagyon félek,és tényleg vérzés közben kell felrakni?annyira szörnyen hangzik!
2013. ápr. 1. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Vérzés közben kell felrakni, mert akkor van nyitva a méhszáj! Nem kell tőle félni, negyed óra az egész öltözésekkel együtt! A doki látott már cifrább dolgot is egy menstruáló nőnél. Ezért ne érezd magad kellemetlenül. Én is véreztem, amikor feltették. A bugyit akkor vettem le, amikor feküdtem fel az asztalra, nehogy összevérezzem a padlót, amíg odaérek az ágyhoz. Utána meg úgy keltem fel az ágyról, hogy egyből fel is vettem a bugyit.
2013. ápr. 1. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ne izgulj, a szülés sokkal rosszabb és az fáj is, ja és itt nincs vajúdás! Amit tanácsolni tudok, hogy vigyél szőlőcukrot, nyugtat! Sok szerencsét és legyél bátor! Holnap írj, hogy milyen volt, most meg menjél pihenni!
2013. ápr. 1. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is Mirenám van, nem mensikor tették fel, féltem kicsit, de semmit nem éreztem, még annyit sem, mint rákszűréskor.
2013. ápr. 3. 04:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen volt?
2013. ápr. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!