Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna a helyemben...

Mit tettetek volna a helyemben, ha ilyen választ kaptok?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem ide való a kérdés,de sehová sem passzol.

Adott egy kis település,kisiskolával(álltalános isi),farsangra készülnek.

Gyermekem,éjjel hányt,felmentést kértem tesiből(akkor próbálják a táncot),de azt a választ kaptam,hogy: már csak négy napunk van próbára.

Szivem szerint fogtam volna a gyereket,és haza hozom.

Nem hogy örülnének,mert be viszem hogy ne maradjon le,de még felmentést se kap,mert kevés az idő.

Amikor Én gyerek voltam ,a farsang nem kötelesség volt,hanem jó móka.Most meg úgy kezelik,és készülnek rá mint egy nemzeti ünnepre.

A gyerekek már nem élvezik,hanem kötelességnek tartják.

Várom a véleményeket,észrevételeket,hozzáfűznivalókat.

Egy nagyon dühös anyuka.

Sziasztok!

2010. febr. 8. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg felháborító. Nem engedtem volna, hogy ott maradjon. Habár utána meg neki lesz rossz, hogy lemaradt. Mit mondott a gyereked, szeretett volna táncolni?
2010. febr. 8. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg kár ilyen kötelességszerűen műsorozni.:(A fiaméknál csak jelmezes felvonulás lesz,nem díjazzák a jelmezeket,és utána buli.Alsósoknak külön,este 6-ig.:)A farsang sztem nem kívánja a műsort,az a szórakozásra való.Így meg pláne,h gyötrik vele a gyerekeket.
2010. febr. 8. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:

A tánccal nem is lett volna gond,ha a gyerek nincs roszzul az éjszaka.

Mindenki tudja,hogy hányás után még beszélni sem esik jó,nem hogy tornázni(jelen esetben táncikálni).

Mikor Én gyerek voltam,(nem volt olyan régen az sem)nem kellett kötelező műsorokat előadni farsangkor.

Mi is csak felvonultunk,tombola,majd buli.Itt mindenre ilyen nagy hangsúlyt fektetnek,utánna meg sírnak a tanárok,hogy levannak maradva az anyaggal.

Tavaj is volt hasonló,(márc.15.-én)előadtak egy kis műsort,amiben a fiúk fakarddal kardoztak.Némelyiknek elég hegyes volt a vége,és a fiamat úgy megszúrták,hogy bekékült a helye.

Olyan mindha mindig Ő lenne a célpont.A tanárok meg nem veszik komolyan ha panaszkodik.Ha Én szólok,az is falra hányt borsó.

Még egy évünk van itt,akkor nagyobb suliba megyünk.Remélem ott nem lesz ilyen megkülönböztetés a gyerekkel szemben.

Köszi az eddigieket.

Várom a további hozzászólásokat is.

2010. febr. 8. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy beteg gyereket miért nem inkább orvoshoz vittél másnap? Az ilyen anyukák miatt kapja el a sok egészséges gyerek az iskolába a betegséget egymástól.Gratulálok az eszedhez.NA EZ A FELHÁBORÍTÓ!!!!!Iskolába ülni nem beteg csak táncolni??
2010. febr. 9. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem beteg volt,csak hányt.Egy gyomorrontást nem lehet át ragasztani egy másik gyerekre.Kímélni kell,hisz megerőltette magát,de nem otthon csücsültetni.em tudom neked van-e gyereked,ha nincs akkor majd megtudod ha lesz, mien az mikor több napi anyagot kell bepótolni.Én igenis jó anyja vagyok a gyerekemnek,és a többikre is figyelek,ne kapjanak el semmit az enyémtől.Ilyen még nem is fordult elő.ha beteg otthon a helye,ha hányt és tudjuk mitől,akkor meg kímélni kell.
2010. febr. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!