Hány olyan kérdést tettetek fel, amire egyetlen választ sem kaptatok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok:) És ha azt is odaírnátok, hogy összesen hány kérdésből, még jobb lenne.2009. jan. 20. 19:49
1/17 anonim válasza:
2 kérdést tettem eddig fel, azokra 4 és 6 választ érkezett. 0 még nem volt.
2/17 anonim válasza:
59 kérdésből kettőre nem kaptam választ. ez elég jó arány,nem!? :)
3/17 anonim válasza:
Nekem 3 olyan kérdésem van, amire nincs válasz, de már nem is lesz valószínűleg.
4/17 anonim válasza:
61 kérdésből eddig mndere kaptam választ, igaz több olyan volt ahol érdemi válasz nem, inkább megjegyzés érkezett.
5/17 anonim válasza:
16 kérdésem van, és ebből 4-re nem érkezett válasz, 1-re pedig csak egy bunkó válasz, több semmi.
De azért megvagyok elégedve mert a legfontosabbakra megjött a hasznos válasz, csupán egy volt ami még fontos, de válasz nélküli. Na de mindegy. :)
6/17 anonim válasza:
7 kérdésem van ebből minimum 1 válasz max 6.
7/17 anonim válasza:
25 kérdésemből mindre érkezett már válasz.
8/17 anonim válasza:
Kb 70 kérdést tettem fel, ebből egyre sajnos még nem érkezett válasz :-(
9/17 anonim válasza:
1 kérdésemre nem érkezett válasz.
10/17 anonim válasza:
31-ből 3 kérdésre nem érkezett válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!