Zsirember kérdése:
Tettetek már fel olyan kérdést itt a gyakorikérdéseken, amit a moderátorok később letiltottak?
Figyelt kérdés
Mi volt az?2010. szept. 8. 20:24
1/8 anonim válasza:
Igen, volt egy pár, de már nem igazán emlékszem rájuk...
2/8 anonim válasza:
nekem rohadt sok volt :D az egyik olyan volt, hogy mennyi időközönként váltanak a cigányok az országok között. mert most ugyebár Magyarországot lakják sz*rrá és megkérdeztem meddig tart ez, és milyen ország lesz a kövi :d
3/8 zsana1495 válasza:
nekem volt. meghívót kértem. csak úgy megjegyezném, hogy azután írtam ki a kérdést, miután elolvastam egy másikat, ahol szintén meghívót kértek és azt persze nem törölték ki.
4/8 anonim válasza:
Igen.
1. Ha az egyik szinkronúszó megfullad, akkor a többieknek is meg kell?
Volt még kettő, de az most nem jut az eszembe.
5/8 A kérdező kommentje:
A szinkronúszós kérdés az király!!
Én azt kérdeztem,hogy kijelölt dohányzóhelyen lehet-e fingani.Kitörölték,pedig jött rá egy csomó normális válasz.
2010. szept. 9. 12:30
6/8 anonim válasza:
nekem volt egy humor kategóriás, nem törölték, de 1 hét után kiemeltem, akkor viszont törölték
8/8 anonim válasza:
Volt,de nem értem miért törölték.Nem tudtam vmit,kiirtam,kiröhögtek aztán meg valami rasszizmus vagy milyen indokkal törölték aminek semmiféle köze nem volt a kérdéshez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!