Mit vigyek babalátogatóba egy szegényebb családnak?
Figyelt kérdés
Egy majdnem 2 hónapos babához, most megyünk először babalátogatóba. Elég szerény körülmények között élnek, szóval napi megélhetési gondok szoktak lenni náluk. Én meg nem nagyon vagyok otthon ebben a baba témában. Már vettem egy nagy doboz pelust megy egy nagy csomag popsitörlőt, ez gondolom mindig kell. Még kb ötezer forintért, szerintetek mit vegyek-ruhát, játékot? Mi az ami hasznos ilyenkor?2015. jan. 23. 09:37
1/8 anonim válasza:
Csörgő, rágóka, polár takaró, kombidressz, kis sapka, harisnya, hálózsák.
2/8 anonim válasza:
Esetleg, ha nem tudsz dönteni, akkor vásárlási utalványt egy közeli bababoltba, ha van ilyen lehetőség. Én lehet, ennek örülnék a legjobban. :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet az utalvány hisz ha kell azon még vehetnek pelust is.
5/8 anonim válasza:
nyugodtan kérdezz rá, hogy miből van hiányuk, mit vigyél.
A fentieken kívül a kispléd, törülköző, és az előke is hasznos (aminek nejlonos a hátulja). Játékok közül a rágóka, csörgő lesz neki való. Ha cumizik, akkor játszócumi, ha szopik, akkor az anyukának egy doboz tejtermelést serkentő teakeverék lesz még a jó választás (ha közeli kapcsolatban vagytok, és nem túl intim ezt adni).
6/8 anonim válasza:
Mondjuk popsikrém,fürdető,babaolaj? Ilyesmik is kellenek, ha már pelust vettél.
7/8 anonim válasza:
Ha tényleg nem állnak túl jól, akkor én is inkább hasznos dolgokat vennék, mint amit már írtak is (utalvány vagy popsikenőcs, Johnson's Baby csomag, jó minőségű papapléd, ilyesmik).
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget, így már legalább tudtam merre induljak el.
Vettem 5db rugdalózót, 5db előkét, 5db textilpelenkát, egy csörgőt, és egy popsikrémet.
Nagyon örültek mindennek :)
2015. jan. 26. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!