Be mertétek vállalni a kistesót kis korkülönbséggel, mikor még a naggyal is éjszakáztatok és segítségetek nem volt?
Kisfiunk 2 éves, szerettünk volna 1.5-2 év korkülönbséggel kistesót, de végül képtelen voltam bevállalni. Még mindig sokat kel éjjel, egyedül éjszakázom vele, sőt, férjem munkája végett szinte egész nap egyedül vagyok vele. Nagyszülők messze és még messzebb vannak, max. hetente 1x jönnek el (én szüleim, férjem szülei nagyon messze laknak).
Arra lennék kíváncsi, aki hasonló helyzetben volt, be merte-a vállalni a kistesót, és ha igen, hogy alakult? Főleg az éjszakázásra lennék kíváncsi, de persze arra is, napközben hogy sikerült mindent egyedül megcsinálni (házimunka, gyerekek ellátása, fürdetés, altatás..)
Illetve, ha valaki szintén nem merte bevállalni, csak később, akkor mennyi lett a korkülönbség végül és mit gondoltok utólag, jól döntöttetek?
Köszönöm, ha válaszoltok!
SZerintem a fogzástól. CSak az a baj, hogy mielőtt kibújik, már kb 1-2 hónappal előtte "szenved", gondolom ahogy mocorog már a fogacska. Minden téren ilyen érzékeny típus...nem tudom, ezen hogy lehetne javítani. Azért is írtam, hogy ha végre kibújt 2-2 fogacska, akkor volt 1-2 hét nyugi, csak ugye sajnos ezalatt a másfél év alatt, mióta a fogai jönnek, nagyon rövid idő a nyugis időszak...
SZerintem ilyennel nincs gond, hogy éhes, szomjas lenne...illetve inni időnként kér, de attól ugyanúgy megébred fél órára rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!