Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi a véleményetek...

Anyukák! Mi a véleményetek azokról az anyukákról, akik egész nap csak a gyerekkel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
, már 1-2 éves gyerekük van, az ún. szuperanyák, és az estéket is azzal töltik, hogy facebookon is az anyasággal foglalkoznak, még akkor sem tudnak kikapcsolni, és ha más anyuka foglalkozik magával, vagy próbál picit kilépni ebből a szerepből, akkor ő mindjárt azzal védekezik, hogy ő az igazi anya. Bennem van a hiba, hogy úgy gondolom, hogy a gyereknek egy olyan anyára van szüksége, aki kívül belül jól érzi magát, és ha ehhez az kell, hogy akár napközbe magamra is gondoljak, akkor magammal is foglalkozom?

2015. jan. 20. 09:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Addig engem nem zavar, amig engem nem kezd kritizalni amiert en maskepp csinalom.

Egyebkent meg en is szoktam babas dolgokat olvasgatni, pedig mar van 2 gyerekem, azok kozul is az egyik mar nagy. Egyszeruen erdekel. Viszont nem hanyagolom el magam, figyelek mindenre, szex is van napi szinten, miutan a gyerekek alszanak. Meg filmet is nezunk laptoprol. Es a gyerekeket is leadom havi 1x, hogy kettesben is el tudjunk menni a ferjemmel. Es nekem igy jo, meg kell talalni az egyensulyt. De mondom az sem zavar, ha valakinek a gyerekei korul forog az elete, amig nem szol be nekem.

Amugymeg szerintem ertheto, hogy neked is leteznek mas dolgok is :)

2015. jan. 21. 11:00
 32/37 A kérdező kommentje:
Igen zavar,mert a képeihez oda irogatják sokan hogy szép boldog család...meg boldog gyerek...miért is? mert mosolyog pár képen.
2015. jan. 21. 11:15
 33/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nagyon frusztrált vagy! Mi közöd hozzá, hogy ki mit rak fel, meg mit ír a képek alá? Amióta ezen a kérdésen pörögsz foglalkozhattál volna a gyerekeiddel vagy akár magaddal vagy a férjeddel, mindenki jobban járt volna.
2015. jan. 21. 11:19
 34/37 A kérdező kommentje:
Akkor te most miért velem foglalkozol?:) Te is ezt csinálod nem. Biztos unod a gyerekedet..már ha van. Egy gyerekkel nem kell éjjel-nappal együtt lenni, nem vagyok az a fajta szuperanya..aki amióta megszületett a gyereke,csak egész nap mondókázik a gyerekével, és ettől még szeretem,mert néha lefoglalom magam mással is. Ahhoz meg neked nincs közöd,hogy én kivel foglalkozom, és ha más anyuka is foglalkozhat velem,én is had engedjem meg magamnak..
2015. jan. 21. 11:22
 35/37 A kérdező kommentje:
Az meg,hogy van egy véleményem...azok az anyukák frusztráltak,bár ezt nyilván nem osztod, akik egész nap azzal vannak elfoglalva, hogy mit töltenek fel az internetre a gyerekükről,éppen hogyan kakilt be, hogyan evett először,hogyan indult el, minden pillnatát, és ahelyett hogy személyesen megélné azt,egész nap a telefonján fotózgat és az számít neki,hány likot kap,és ebből merít energiát..és lefotózza a gyerekét tíz féle szögből ugyanaz a kép..és ő, velem ellentétben nem frusztrált,ő a normális anyuka igaz?? Aki csak a gyerekeinek él, én meg ha foglalkozok magammal akkor én meg nem?
2015. jan. 21. 11:26
 36/37 A kérdező kommentje:
De nyilván most mindenki magára veszi,aki valaha is lefotózta a gyerekét és facebookra feltöltötte,de aki normális anyuka,úgyis tudja,hogy kikről beszélek..nem azokról,akik néha pár fotót megmutatnak a gyerekről, mondjuk a legfontosabb eseményekről..én magam is használom a facebookot,de felfordul a gyomrom hogy tízpercenként posztolgatja valaki mi történik a gyerekével..vannak határok..
2015. jan. 21. 11:28
 37/37 anonim ***** válasza:

Szerintem meg inkább az utóbbi, mint Sarka Kata, aki önmagát fotózgatja 5 percenként, és tölti fel a 300db/ nap selfie-t a Fb-ra :-)

Viccen kívül, a full tökéletes, hiper-szuper anya nekem gyanús. Egy pár hetes csecsemő esetében még elfogadható, hogy valaki folyton a babával foglalkozik, de előbb utóbb le kell válni a gyerekről. Ezt ő is igényli, önálló kis személyiség már 2 évesen is...

Én bevallom töredelmesen, nem adtam fel a hobbimat, hetente 1-2x eljárok sportolni, havonta meg fodrászhoz, és könyvet is veszek a kezembe, filmet is nézek. Az anyaság nem egyenlő azzal, hogy valaki örökre feladja önmagát!

2015. jan. 21. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!