Tényleg vannak olyan kisbabák, akik egész nap meg sem "szólalnak", mert nem foglalkoznak velük, úgy ahoz azt igénylik?
na ja, csak nem mindegy mennyi idős gyerekről van szó!
Pl.egy 8 hónaposnak már rendesen kinyílik az érdeklődése...
Szerintem meg ez nem egészen így van.
Véleményem szerint azért, mert mondjuk egy két hónapos nem visít naphosszat, azért még igényelheti a babusgatást. Valószínű azért nem igényelte a kedves válaszoló babája, mert azt se tudja milyen az...
Az én fiam sem sírt picinek soha, legfeljebb nyüszörgött, ha éhes volt, ennek ellenére úgy érzem, sokat foglalkoztunk vele.
És tényleg szomorú, de én is ismerek nem is egy olyan kisgyereket, akikre magyarul megmondva tojnak a szüleik. Leteszi a tv elé a gyereket, aztán csóri egész nap ott ül és ennyiben ki is merül a napi tevékenység. Egy 18 hónapos kisfiú ismerősömnek pl. annyi az össz tudománya, hogy tudja hol a feje meg tud pacsit adni. Ennyi. Az ő anyjáról pl. tudom, hogy nem foglalkozik semmit a gyerekkel, apuka dolgozik éjjel-nappal, a gyerek meg csak úgy van. És nem hinném, hogy azért lenne ilyen ez a kisfiú is, mert nem igényli a foglalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!