Anyukák! Mi a véleményetek azokról az anyukákról, akik egész nap csak a gyerekkel foglalkoznak?
Egyrészt az, hogy abszolút az ő magánügyük, másrészt pedig ilyen felszínes dolgokból, mint facebookon megosztott cikkek, nem lehet ilyen mélyreható következtetéseket levonni.
Saját példámat említve: esténként, miután lefektettem a kislányomat, sokszor én is lezuhanyzom és bekuckózok az ágyba, elolvasom a napi híreket, felmegyek a kedvenc oldalaimra, és igen, babás/kisgyerekes cikkeket is olvasok, sőt, amit hasznosnak vélek, azokat meg is osztom, mert van sok kisgyerekes ismerősöm. De mindezek mellett ott van megnyitva egy divatlap honlapja, egy receptes blog, egy fitneszes kérdezz-felelek oldal, egy szexualitással foglalkozó cikk, tehát korántsem csak a gyerek-témával foglakozom, holott a facebook ismerőseim csak ezt láthatják. Érted mit akarok mondani?
Nekem is a kislányom az első, a facebook képeim 80%-a (ez kb 10 képet jelent) csak róla szól, holott imádok sminkelni, odáig vagyok a gasztronómiáért, rendszeresen járok edzeni, sőt még a kvantumfizika is nagyon érdekel (nem viccelek), tehát úgy érzem, hogy abszolút önmagam maradtam édesanyaként is. Az meg, hogy más mit gondol rólam, nem izgat.
Szerintem az ilyen anyukák nem csak az ismerőseiket, de magukat is próbálják ezáltal meggyőzni arról, hogy ők tényleg jó anyák, ők tényleg egy boldog családot alkotnak a férjével és gyerekével. Nekem is van ilyen ismerősöm.
Mindenkinek nehéz az anyaság, én sem azt teszem ki facebookra, amikor a gyerekem öklendezve hisztizik, mert nem hagyom, hogy felmásszon a polcra, de nyilván amit te írsz, az már megint egy másik kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!