Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom elfogadni a párom...

Nem tudom elfogadni a párom gyerekét, hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 16:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
figyelj lépj a helyembe és uttána mond hogy undorító. vagyok
2015. jan. 19. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Te választottad a pasidat nem pedig én! Tisztába voltál vele hogy van gyereke! Egy 7 hónapost nem lehet utálni. Fordulj orvoshoz!
2015. jan. 19. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Ki szeretne a helyedbe lépni? Senki. Keress független, gyermektelen férfiakat, van belőlük elég.
2015. jan. 19. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Úristen! Hogy lehet egy 7 hónapos pici gyereket utálni?!?!? Ne haragudj, de azt hiszem éretlen vagy még egy kapcsolatra is, ha nem tudod felmérni, hogy az ex okozza nálad a zavart. Azt hittem nagyobb gyerekről van szó, aki áskálódik ellened, el akar titeket választani. De egy 7 hónapos baba?!?!? Te nem vagy normális!!! Tényleg hisztis pi*sa. :D

1-es voltam. Puszipá

2015. jan. 19. 20:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy van gyereke már akkor került elő a nő miután meg szülte a gyereket és csak azért mert a gyerekel vissza akarja kapni a páromat
2015. jan. 19. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek tehet szerinted erről az egészről? Nem csalódtál a parodban, hogy nem szólt, hogy hé bocsi egyébként van/lesz egy gyerekem? Ő nem hibás benne?
2015. jan. 19. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jézus!Még csak 7 hónapos CSECSEMŐ!A párod miatt haragszol Rá,mert a kicsi miatt mindig is kapcsolatban fog állni az exével.Amúgy a pasidat nem hibáztatod?!Konkrétan hazudott Neked!
2015. jan. 19. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Utálhatod a párod, utálhatod a nőjét, de ha egy 7 hónapos csöppségre ki tudod mondani, hogy utálod, akkor nagyon komoly gond van a lelkivilágoddal!
2015. jan. 20. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!