Mennyire megbizhatóak a terhességi kalkulátorok a neten? Ugyanis nekem január 07- én volt az utolsó mensi napom első napja, és a kalkulátor szerint 1 hetes terhes vagyok!
Nem nagyon hiszek a kalkulátornak!!!
De akkor elmondom még egyszer:
December 13- án volt az első mensi napom,rá 17 napra meg az ovulációm,nekem ennyi nap utän van peteérésem,rá 10 napra mikor kb. A beágyazodási vérzés van,nekem akkor jött meg megint,január 7- én,egy héttel a várt rendes menstruáció elött.Azt tudom,hogy a beágyazodási vérzés a köv. mensi elött van egy héttel!!!És nem azt mondom,hogy terhes vagyok,csak kérdeztem,hogy másnak mi a véleménye!! 4 éve probálkozunk,hogy sikerüljön,csak reménykedtem,hogy hátha!!!!
Nem minden nőnek van,utána lehet nézni!!!
Nem tudom,hogy rajtad kívül,hänyan nem értik még ,3 szor irtam le vilägosan,hogy mit gondolok,ezért még nem kellene a másikat burkoltan lehülyézni!!!Megjöhetet más miatt is egy héttel hamarabb,betegség miatt is,csak erre senki nem gondol!!!Csak mert azt szerettem volna hinni hogy terhes vagyok,attol még hülye vagyok???2 szer volt kezdődő méhnyak rákom,és 35 éves vagyok,4 éve probálkozunk!!!Nem sértegedésre voltam kiváncsi,hanem normális véleményre!!! Bocsánat,hogy kérdeztem!
Elhisszük, hogy nagyon vágysz babára, főleg ennyi év után, de azért a józan paraszti eszed ne veszítsd már el!
A kalkulátor arra való, hogy HA terhes vagy, akkor megmutassa, hány hetes terhes vagy épp, ill. mikor fogsz előreláthatólag szülni.
Ha a teszted negatív, felesleges terhességi kalkulátort nézegetned. Ha gyanúd van terhességre, akkor újabb teszt vagy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!