Mennyire megbizhatóak a terhességi kalkulátorok a neten? Ugyanis nekem január 07- én volt az utolsó mensi napom első napja, és a kalkulátor szerint 1 hetes terhes vagyok!
Az zavarja össze, hogy beírt egy dátumot, és kiírta a rendszer, hogy 1 hetes terhes. Ami persze nem létezik, mert a terhesség első két hetében nem terhes az ember, csak ezt nehéz átadni :D
Az utolsó mensi első napja a terhesség első napja. A kalkulátor nem tudhatja, hogy te úgy írtad be a dátumot, hogy nem vagy még terhes. Annyi a számítógép dolga, hogy kiszámolja, hány hét telt el a megadott dátum óta. És az egy, jelen esetben.
Nem értem én se a krédést. Megjött a menzid, teszt negatív, miből gondolod, hogy terhes vagy?
1 hetes terhesség meg nincs, ha január 7.én menstráltál, akkor most nincs hogy terhes legyél.
Megjött a vérzésed, negatív a teszted, te pedig azt gondolod, hogy terhes vagy, mert egy netes kalkulátor azt írta?
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
A terhességet az utolsó vérzés első napjától számolják. A gép nem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem, csak annyit csinál, hogy ha beírod a menzeszed időpontját, kiírja, hogy az alapján hány hetes terhes LENNÉL.
De egyébként 1 hetes terhesség nincs is, hiszen akkor még ovuláció sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!