Kiköltekeztünk nagyon. Nem nyugtat, hogy nem vagyunk vele egyedül. Meg sem merem mondani, hogy milyen összeg ment el, lakbérre, számlákra, egyéb fizetnivalókra, plusz karácsonyi bevásárlásra, ajándékokra. Horror. Úgyhogy a január valóban gatya összehúzó hónap lesz. Bár kinéztem magamnak egy nagyon klassz kabátot, csak elég drága. Ha most le lesz árazva az még belefér majd.
2014. dec. 29. 10:24
2/16 anonim válasza:
Sok pénz elment decemberben, de szerencsére nem kell nagyon spórolnunk emiatt januárban.
2014. dec. 29. 10:26
3/16 anonim válasza:
nekunk sem kell kulonosebben sporolni januárban, pláne hogy megjott a 13. havi fizetés és még tartoznak nekem pénzzel is, ami már uton van felénk :D
2014. dec. 29. 10:28
4/16 anonim válasza:
Nalunk is huzos lesz a januari fizumig , ami kb 3 het meg... kajara szukosen futja... ebben az is benen van, hogy decemberben ket hetet otthon voltam a gyerekkel fizetes nelkuli szabin, mert mar mas lehetosegem nem volt, mindketten lebetegedtunk.
2014. dec. 29. 10:34
5/16 anonim válasza:
18.án kiadák nekünk a januári fizu felét, a férjem is 17.én kapott, plusz kaptunk mindketten prémiumot, ami összesen az egyikünk fizetésének összege kb. Január elején kapom a második felét a fizumnak, a férjem is 5.én kap megint, szóval nem vészes, még van a decemberi fizumól is, a prémiumokhoz meg hozzá se nyúltunk.
2014. dec. 29. 10:41
6/16 anonim válasza:
Nem lesz spórolos, mert nem költekeztünk túl.
2014. dec. 29. 10:52
7/16 anonim válasza:
Csak amiatt lesz spórolósabb, hogy az éves/féléves díjú biztosításokat most kell fizetni. Januárban lesz a kicsi fiam születésnapja, de a november végi leárazáskor megvettem rögtön a szülinapi ajándékát is.
December közepén megkaptuk a gyed-et, a férjem fizuját, de azokat azonnal lekötöttük, ma oldotta fel a férjem, mintha ma érkezett volna. A hűtő így is tele van, apukám disznót vágott, anyósom az összes tyúkját, úgyhogy husira most nincs gondom. :)
2014. dec. 29. 11:05
8/16 anonim válasza:
Nem szálltunk el az ajándékokkal, a 3 gyerekre költöttünk kb. 45.000 Ft-ot. Ebben a mamák ajándéka is benne van. A felnőttek csak kisebb dolgokat kaptak: csoki, bor, pezsgő, fotók, gyertyák stb.
A kamra fel van töltve, a csekkek rendben vannak.
2014. dec. 29. 11:20
9/16 anonim válasza:
Nem költekezhetünk ki, mert egy névnap és két születésnap is van január végéig. Persze vettem már ajándékokat előre a karácsonyi beszerzésnél is.
2014. dec. 29. 12:00
10/16 anonim válasza:
Sokat költöttünk karácsonyra,mint mindig,de nem okoz gondot sem januárban,sem más hónapban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!