A január hónap mindenkinél spórolós, vagy vannak előrelátóak akik nem költekeztek ki karácsonyra?
minden hónapban ugyan annyi a bevételünk
szal nem lesz az :-)
a karácsony : szept-nov - ajándékok megvásárlása
dec csak a fa és a kaja
előre gondolkodok :-P
van még úgy 30e a fizuig ami 2-án van
de szerintem nem lesz elköltve lévén nincs mire :-D
Hát én úgy szoktam csinálni, hogy nagy leárazásoknál előre bevásárolok. Így már januárban vettem pár játékot (50%-os áron) mert karácsony után mindent leáraznak, a DM fotókönyveit/fényképes ajándékait is mindig megvárom mikor leárazzák és úgy rendelek. Így már egyrészt jó előre megvan minden így decemberben tényleg csak akkor veszem meg ha valami különlegeset látok a boltban másrészt meg jóval olcsóbban is, harmadrészt meg nem decemberben megy el az egész pénz hanem év közben szépen lassan.
Így szinte észre sem vesszük a karácsonyi kiadásokat. Egyedül a januári egész éves befizetések kicsit húzósak, de arra meg előre rakunk félre.
Azt nem mondom hogy kenyeren es vizen elunk majd de sokat koltottunk (nem feltetlenul ajandekokra hanem haz felujitasra. Akcios volt minden igy most vettuk meg. Tavasszal beepitjuk a tetoteret a meglepetes babank erkezese miatt)
Mi minden honapban sokat koltunk. Csak a haz torlesztonk 250e havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!