Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A január hónap mindenkinél...

A január hónap mindenkinél spórolós, vagy vannak előrelátóak akik nem költekeztek ki karácsonyra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

minden hónapban ugyan annyi a bevételünk

szal nem lesz az :-)

a karácsony : szept-nov - ajándékok megvásárlása

dec csak a fa és a kaja

előre gondolkodok :-P

van még úgy 30e a fizuig ami 2-án van

de szerintem nem lesz elköltve lévén nincs mire :-D

2014. dec. 29. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kell különösebben spórolnunk, ésszel költekeztünk.
2014. dec. 29. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
nálunk igen,
2014. dec. 29. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én úgy szoktam csinálni, hogy nagy leárazásoknál előre bevásárolok. Így már januárban vettem pár játékot (50%-os áron) mert karácsony után mindent leáraznak, a DM fotókönyveit/fényképes ajándékait is mindig megvárom mikor leárazzák és úgy rendelek. Így már egyrészt jó előre megvan minden így decemberben tényleg csak akkor veszem meg ha valami különlegeset látok a boltban másrészt meg jóval olcsóbban is, harmadrészt meg nem decemberben megy el az egész pénz hanem év közben szépen lassan.

Így szinte észre sem vesszük a karácsonyi kiadásokat. Egyedül a januári egész éves befizetések kicsit húzósak, de arra meg előre rakunk félre.

2014. dec. 29. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk spórolós lesz, de nem a karácsony miatt, hanem mert sajnos szinte egész decemberben táppénzen voltam. Hol a gyerekkel (tüdőgyulladása volt), hol saját magammal (elkaptam tőle), mire mindketten meggyógyultunk, kezdődött a téli szünet, úgyhogy azóta szabin vagyok, viszont a fizum másik felét csak január végén kapom meg, de ez elég bonyolult, a lényeg az, hogy a táppénz meg az évvégi zárás miatt elég szutyok lesz a január. Na meg a párom is kevesebbet kap, mert ugye decemberben nem volt annyi munkanap, két ünnep között sem dolgoznak a munkahelyén, de ha nem dolgozik, pénzt se kap, neki nincs szabadsága se. Ez van. Majd februárban jobb lesz.
2014. dec. 29. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom hogy kenyeren es vizen elunk majd de sokat koltottunk (nem feltetlenul ajandekokra hanem haz felujitasra. Akcios volt minden igy most vettuk meg. Tavasszal beepitjuk a tetoteret a meglepetes babank erkezese miatt)

Mi minden honapban sokat koltunk. Csak a haz torlesztonk 250e havonta.

2014. dec. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!