Tudom, hogy fura kerdes, de van kozottetek kos anyuka akinek skorpio gyermeke van? Hogy jottok ki egymassal? Sok a harc kozottetek?
Jelen! :D Én amolyan igazi, ízig-vérig kos vagyok, aki tényleg fejjel megy a falnak, nem hallgat senkire, szóval az összes, amit el szoktak mondani a kosokról :)
A fiam meg skorpió, sőt, a párom is, szóval nálunk tényleg napi szinten előkerül valami vita, de hamar elsimítjuk.
Hét éves a fiunk, nem mondanám, hogy olyan brutálisan sok harc lenne vele, de tény, hogy elég erős akarata van, mint ahogy nekem is, de azért tudja, hogy hol a határ, vagy legalább is mostanra már megtanulta. Én meg az elmúlt hét évben elég sok türelmet tanultam, szóval ha róla van szó, képes vagyok nem a pillanatnyi hangulatomra hagyatkozva dönteni, hanem józanul, megfontoltan döntést hozni a legtöbb kérdésben.
Lehet, hogy ez azért alakult így, mert idősebb lettem hét évvel, lehet, hogy a fiam volt rám jó hatással, nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!