Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is lett frontérzékeny...

Más is lett frontérzékeny szülés) után?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam fejfájós típus, kb. évente 1x, ha fájt a fejem. Most viszont nagyon gyakran, kb fél-1 éve szinte heti szinten. Először azt hittem csak, hogy biztos a kialvatlanság, fáradtság miatt (2 éve éjszakázom..), de egyre inkább a frontokkal tudom összefüggésbe hozni. Van, hogy rosszul is leszek. Kivizsgáláson is voltam, vérvizsgálat, EKG, de elvileg teljesen egészséges vagyok. (Béres cseppet is szedek).

Valaki más is tapasztalta ezt? Vajon el fog múlni?

2015. jan. 9. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, 5honapja szultem, most az osz vegi, tel eleji frontok kiboritottak, minden nap fajt a fejem, 3 gyogyszerr szedtem egy nap es meg igy is tompan fajt, hanyingerem is volt mellette, durva migrenes idoszak volt.
2015. jan. 9. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyanez! Fejfájás, de olyan, hogy mozogni is alig bírok, mert annyira fáj. Hányingerem van, szédülök.
2015. jan. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!