Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ki, hogy csak a...

Hogy bírjátok ki, hogy csak a 12. hét után mondjátok el?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Még csak 5 hetes leszek, március lesz mire betöltöm a 12. hetet. Akik csak ezután mondták el hogybírtátok ki?? :-) gondolkozom, hogy a szüleimnek elmondom az első uh után, de oda is csak 7 hetesen akarok menni. Ti kinek nem bírtátok megállni hogy elmondjátok? :-)
2015. jan. 6. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Sógornőmnek mondtam el teszt után rögtön.

Aztán anyósoméknak és a főnökömnek, amikor az orvos is megállapította. Többieknek amikor épp úgy jött ki (találkoztunk, beszéltünk valamiért).

De én nem akartam ezzel dicsekedni, úgyhogy volt olyan a munkahelyemen, aki a 6. hónapban tudta meg.

2015. jan. 6. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy nem fogom bírni. 6. héten mondtuk el az első babát. A másodikat sem fogjuk 12 hétig titkolni, tuti.
2015. jan. 6. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nálam azért rossz a helyzet, mert kb mindenki tudja hogy babaprojektbe vagyunk :-D ráadásul szüleink és nővéremék 250 kmre vannak. Szerintem én se fogom kibírni csak első uh-ig :-)
2015. jan. 6. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem volt nehéz mert a 11. héten még mindig nem bíztatott az orvos, hogy megmarad a baba annyira erősen véreztem a hematóma miatt. Ha nem maradt volna meg nem akartam volna, hogy mindenki rajtam sajnálkozzon.
2015. jan. 6. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

A család (szüleim) azonnal tudtak róla, illetve még aznap egy kollégámnak is elmondtam, akivel jóban vagyok.

Én hülye, pont munkahét közepén, a reggeli rohanásban teszteltem, úgyhogy aznap annyi volt a produktivitásomnak.

2015. jan. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!