Miért olyan fontos minden nap kimenni sétálni, a minusz 10 fokba, hóban-fagyban is?
Figyelt kérdés
Még nincs gyerekem, de mindenhol olvasom, hogy ilyenkor is ki kell vinni sétálni. Minek? Nekem ha nem muszáj eszemben sincs kimenni ilyenkor, napokig képes vagyok bent ülni, vagy kocsival elmegyek valahova, de nem szívesen sétálnék. Egy babának miért fontos, hogy babakocsiban toszigassák a hidegben?2015. jan. 4. 16:08
11/16 anonim válasza:
A babáknak pláne kell a napi rendszeres levegőzés, illetve a szabadban (napfényben) való tartózkodás, még akkor is, ha nem süt hét ágra a nap. Mondjuk ha nagy szél van, akkor nem szerencsés kimenni, saját, és mások tapasztalata alapján is a piciket nagyon megkavarja a szél, utána sokkal nyűgösebbek, de amúgy ha csak simán hideg van, attól még simán ki lehet menni, csak megfelelően fel kell öltözni.
12/16 anonim válasza:
séta még hagyján, mert az fél-háromnegyed óra, de olvastam már, hogy a sok okos órákra kirakja a kocsiba aludni, mert jót tesz neki. Hát, én erre mindig azt mondom, feküdjenek kicsit ki ők, aztán rakják ki azt a szerencsétlen gyereket. Oké, h kell a séta, de némelyek kissé durván nyomják...
13/16 anonim válasza:
Holdviola, nem emlékszem már a kommentjeidből, hogy van-e gyereked. Nekem 3, a legnagyobb 15 éves, a legkisebb 6. Rengeteget kint aludtak a hidegben, szerették, még ha te ezt el sem tudod képzelni. Abszolút nem fáztak meg, nagyon is egészségesen vészelték át a teleket. Van ilyen.
14/16 anonim válasza:
Nincsen még. Én elhiszem, hogy szerintetek ez jó nekik, én viszont biztosan nem raknám ki két órára a 0- -10be.
15/16 anonim válasza:
Sejtettem, hogy nincs. Akkor a véleményed számomra nem mérvadó, bocs.
16/16 anonim válasza:
Nem is Neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!