Miért olyan fontos minden nap kimenni sétálni, a minusz 10 fokba, hóban-fagyban is?
Mág én is megőrülnék a 4 fal közt napokig.
Szerencsére kutyánk van, így időjárástól függetlenül le kell vinni naponta 2-3 alkalommal, ilyenkor jön velem a lányom is, mivel egyedül nevelem.
Ha olyan nagyon rossz az idő, hogy csak nagyon keveset vagyunk lent egy nap és főleg, ha nem is tud mászkálni, bogarászni, szaladgálni, akkor otthon sokkal nehezebb vele, valamint ha sokat van a levegőn, így télen is, sokkal jobban, nyugodtabban alszik. Ez igaz rám is.
3 éves a fiam, szilveszterkor elutaztunk hegyekbe. Minden nap motorozott kint a vendégház előtt legalább fél órát, pedig -5-6 körül volt. Jó hegyi levegő volt, ő is élvezte,hogy nem kizárólag a vendégházban játszhat.
Nem lesz beteg egy gyerek, ha fel van öltöztetve rendesen. Meg nyilván nem órákat kell kint lenni!
ma 16:36
Nyilván nem 3 év körüli gyerekről van szó, azoknak már kell a mozgás, megértem, hogy ki kell vinni. Én inkább kisbabáról, csecsemőröl beszélek. Ha mostanábvan sikerülne a baba, akkor október körül szülnék, és a legnagyobb hidegben még csak 3-4-5 hónapos lenne a baba. Na, de értem, kell neki a levegő...
A hideg még egy dolog, mert jól felöltözve egy kis időt ki lehet bírni mindenkinek, főleg ha sokat mozog a gyerek.
Nekem a hideg, jeges szél az, amikor azt mondom, hogy biztosan nem megyünk ki, ha nem muszáj, ill. a nagyon zuhogó eső. Egyiknél sincs értelme szerintem a levegőzésnek, mert mit tudunk akkor csinálni?
A gyerekeim már nem elégszenek meg a kavicsok vizsgálatával, egyrészről mert már nagyobbak, másrészről már mindet ismerjük :), szóval nálunk a bringázás, rollerezés, görkorizás, focizás, frizbizés stb. a menő, de ezeket jeges szélben, ill. szakadó esőben nem esik jól csinálni, még ha annyira "egészséges" is...
1-2 napot kibírunk a lakásban is, sokszor még jól is esik a sok rohanás után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!