Hany ora utan kellene aggodnom, ha az 5 eves gyerekem nem ebred fel az ejszakai alvasbol?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 14:06
11/51 anonim válasza:
Hogy érted, hogy semmi eredménye? A másik oldalára fordul, vagy nem reagál? Nem lázas?
12/51 anonim válasza:
Nem tudod felébreszteni a gyerekedet és itt kérdezősködsz a gyakorin! Gratulálok!
14/51 anonim válasza:
Szerintem ha fél óra alvás után nem lehet felébreszteni, már az is aggodalomra ad okot.
Maga ez a tény aggasztó, nem az, hogy 14 órája alszik.
Azért majd írd meg, hogy mi történt, mert nagyon kíváncsivá tettél.
16/51 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok kihez fordulni tanacsert es kezdek aggodni. Nem lazas, szepen szuszog, mar probaltam vizes zsebkendovel torolni az arcat de nem ter magahoz.
2014. dec. 30. 14:25
17/51 anonim válasza:
És máskor könnyen felébred ha ébreszted?
18/51 anonim válasza:
Vedd ki az ágyból és vidd át a másik szobába, világosba. Beszélj hozzá, esetleg kapcsold be a tv-t/rádiót.
19/51 anonim válasza:
Az nem lenne nagy baj, ha egyszer magától alszik ennyit
(még én is képes vagyok), de az aggaszt, hogy nem ébred, ha ébreszgeted. Én a helyedben felkölteném, vidd ki, mosd meg az arcát, ültesd fel. Ha nem ébred akkor orvoshoz, gyorsan!!!
20/51 A kérdező kommentje:
10 perc alatt felebred ha maskor ebresztem. Hangos a tv, es 2 oraja atvittem a nappaliba.
2014. dec. 30. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!