Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy akinek nincs kocsija az szegény és nem tudna felnevelni plusz 1 gyereket?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 15:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekünk spec. van, és mégis lenéznek, mert csak egy Ticonk van. DE, nincs hitelünk, és ez szerintem sokkal fontosabb dolog. Volt olyan időszak is, amikor nem volt autónk, de 2 kicsi gyerekkel lényegesen egyszerűbb megoldani mindent, ha van.

De sztem ez is egy olyan dolog, hogy valaki azt mondja, jöhet a 3. gyerek, mert van pl. 130 nm -es háza, de az "nem számít",hogy havi 100-at fizet rá, vagy van esetleg egy kifizetett 63 nm-es, amit simán lenéznek, hisz 2 gyerekkel is milyen kicsi, nemhogy hárommal.

Az a baj, hogy mások lettek a mércék, más az értékrend, mint pl. az én gyerekkoromban. Mi pl. 53 nm lakásban nőttünk fel, 3-an voltunk testvérek, mikor nagyobba költöztünk. De addig sem éreztem úgy, hogy most úúr isten, milyen rossz nekünk. Az unokatesómék nem élnek rosszul, 2 gyerek van, nem is terveznek autót, de minden évben pl. külföldön nyaralnak, értelmes dolgokra költik a pénzt. Szóval magyarán, kinek-mi a fontos! Én nem ez alapján mérem azt, hogy hol lehetne plusz még egy gyerek.. Az első és legfontosabb szerintem az áltagos anyagi helyzeten felül, hogy a szülők akarnak-e még egy gyermeket, vagy nem, s mindehhez legyen kellő türelmük és szeretet.

2014. dec. 30. 15:17
 22/22 anonim ***** válasza:
33%
Nekem ferfiatlan valoban, ha egy pasi nem tud vezetni. Azt nem ertem, akinek ez a velemeny nem tetdzik miert kattog rajta es mièrt nem szarja le...mit kell az én velemenyemmel foglalkozni? Le lehet pontozni es csokolom.
2014. dec. 30. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!