Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a velemenyetek az...

Nektek mi a velemenyetek az osanyakrol? Ha engem kiraz a hideg toluk akkor ne menjek ovononek? Vagy ez a velemenyem megfog valtozni?

Figyelt kérdés

ELTE-re szeretnek menni ovodapedagogusnak, ez minden almom..de engem az anyukak egy reszetol a hideg kiraz...

Foleg itt gyk-n, az eletben nem talalkoztam meg ennyi babucimamuci-val csak ezen az oldalon. Persze mindenkinek joga van ugy anyava valni ahogy o szeretne de nekem jogom van kimondani ha ettol a hatamon all a szor..A kisgyerekeket viszont imadom :) Es eleg jol is banok veluk halisten.

De az anyukak..

Nem mindegyik anyukanal erzem ezt,de vannak azok a fajtak akik pl leviszik a kislanyukat/kisfiukat jatszoterre es a tobbi anyukanak dicsekednek hogy "Pistike mar 5 naposan jart,es ezen felul a bilibe is mar 10 naposan kakikalt es pisikelt"...szoval az ilyen noktol raz a hideg. Mikor az o gyereke mindenkinel jobb, mintha Jezust szulte volna...

Persze minden anyuka buszke a gyerekere,de ezek nem..ezek nem buszkek szimplan,hanem olyan lekicsinyloen beszelnek a tobbi anyukaval,mintha az o gyerekuk egy nulla lenne azert mert fel evesen meg nem jar vagy nem beszel ugy mint az o csodagyerekuk. Ugyhogy a pofam szakad le...

Nekem meg nincs kisbabam,lehet ezert gondolkodom igy,viszont batyamnak van egy kisfia mar akit jatszira szoktunk vinni,es ott talalkozni ilyenekkel..

Szerintetek fogok valtozni? Tudom majd toleralni?

18/L

2014. dec. 28. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Ebben egy pici foglomzavar van. "Ősanyának" nem az ilyen szülőket szokták tituálni, hanem pl. a gyereket sokáig szoptató, nem sírni hagyó, babájuka hordozó, stb. anyukákat.

De ha tényleg ez a vágyad, szerintem megtanulod idővel kezelni az ilyen szülőket is. Főleg ha saját babád is lesz, szerintem az egész gyerek kérdés új dimenzióba kerül. Nem azt mondom, hogy te is olyan leszel, hanem, hogy sokmindent másként lát az ember már anyaként mint előtte.

2014. dec. 28. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj bátran óvodapedagógusnak. Annyira kevés az elhivatott, gyerekeket tényleg szerető, és azokkal jól bánó óvónő! Nem a szülőkkel leszel egész nap, hanem a gyerekekkel. Amúgy bármilyen szakmát választanál, bőven találkoznál hülyékkel a munkád során, így ez ne legyen indok.
2014. dec. 29. 09:28
 13/13 anonim ***** válasza:
menj nyugodtan annak ha azt szeretnéd,és szereted a gyerekeket,nem a szülökel leszel egésznap ,és szerintem azt is megfogod tanulni az egyetemen hogy kezeld a szülöket.
2014. dec. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!