Mi a véleményetek a Thermo csizmáról? Tényleg nem fázik benne a lábatok? Én a puszta közepén lovagolok, szóval se fedeles se semmi, és nagyon hideg a tél, szóval ilyen körülmények között sem fázna a lábam? Megéri a 10 ezret?
Bármilyen meleg is a búvárcsizma, nem lovaglásra találták ki, így hiába fázna benne kevésbé a lábad, korántsem vagyok benne biztos hogy megállná a helyét a nyeregben, főleg egy nagyobb, béleltebb darab.
Nekünk sincs fedelesünk, csak a mezők-erdők mindenfelé, így mondanom sem kell hogy nekem is mennyire fontos hogy meleg csizmám és ruházatom legyen télen amiben több órát is kényelmesen kibírok.
Olyan csizmám mint amilyet linkeltél még nem volt, de ELVILEG aminek olyan gumis az alja az elég hamar szétmegy és nem is a legjobb a szigetelése. (A gumi miatt ezt abszolút el tudom képzelni, ha belül bélelt, még akkor is.)
Nekem ilyenem volt 3 éven keresztül:
Szerettem, jól bírta, és amikor már volt rajta 1-2 szakadás akkor sem eresztette be a vizet a legnagyobb hóban-sárban sem.
Érdemes szerintem ilyesmire inkább egy kicsit többet költeni, de akkor biztos lehetsz benne hogy évekig tudod majd használni és nem fogsz benne sz*rrá fagyni. (már bocsánat)
A kezem-lábam nekem is nagyon fázós, ezzel a csizmával viszont a legnagyobb mínuszokban is elég volt csak 1 vastag, vagy 2 vékonyabb zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!