Nyíregyházán a Tiszavasvári úton van a Fedeles lovarda. Milyen?
Én voltam. Oktatni nem nagyon láttam, hogy úgy igazán oktava lenne.
A kezdők hevederbe mennek és szabadon. A lovak nagyon birkák. Azt mondják, hogy a lovas ráérez arra, hogy miként irányítsa a lovat és ülni is megtanul, illetve bizalmat szerez az állatban. Én úgy mentem oda, hogy már tudok lovagolni, elvoltam, nem rosszak a lovak és nagyon jól be vannak lovagolva. Én fejlődtem, meg tanultam normálisan segítségeket adni, mert ha nem úgy adtam, ahogy kell, nem is történt semmi.
Mindenki magának dolgozik a lóval, nincs osztály, persze, ha valami nem megy segítenek és kijavítanak. Néha rossz, amikor 5-6 lovas van benn és kerülgetjük egymást. A piciket úgy vezetik körbe, foglalkoznak sérült gyerekekkel is. Őket is kerülgetni kell.
Alapvetően nem rossz hely, de tanulni akkor fogsz, ha már vannak alapjaid. Nincs ugratás, inkább díjlovas hely, ha ugratni szeretnél,akkor inkább a Kovács lovardát ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!