Adnatok nev otleteket?
Figyelt kérdés
Egyszeru nevet szeretnek,ami nem tul gyakori,de nem is ritka. Nektek mi a kedvenc? Nagyon kulonlegestol kimeljetek,parom olyanrol hallani sem akar :) Neki van egy favoritja es meg kell gyoznom,hogy van jobb :) Fiu es lany is johet,mert meg csak az elejen jarunk...2014. dec. 20. 21:19
1/16 anonim válasza:
A lányaim: Eszter, Flóra, Míra
Fiúnevek közül tetszenek: Vince, Ármin, Levente
2/16 anonim válasza:
Lilla, Júlia, Regina
Attila, András
3/16 anonim válasza:
A mi kislányunk Rebeka lesz nekünk nagyon tetszik :) annyira nem tucatnév és ezerféleképp lehet Becézni Rebike Rebi Beki Beka és még sorolhatnám nekem a másik ötletem Kamilla ritka, szép dallamos név, Milinek becézném de a páromnak nem tetszett....még a Léna tetszik ez csak úgy :)Fiúban Benedek tetszett :)
4/16 A kérdező kommentje:
Na ez az :) Nekem is ilyen nevek tetszenek :) Flora egyik kedvencem,de sajnos az a paromnak nem tetszik :(
2014. dec. 20. 21:31
5/16 anonim válasza:
Bence, Lőrinc, Zétény, Léna, Villő, Eszter.
6/16 anonim válasza:
Eszter meg ezek,jaj nagyon tucat név.
Mirella,Zsanett,Maja :)
7/16 anonim válasza:
Emese, Eliza, Regina, Zita
Attila, Zsolt, Dávid, Bálint
8/16 anonim válasza:
Mi a párod kedvence?
Úgy könnyebb lenne vmi hasonlót "ajánlani". :)
9/16 anonim válasza:
Fiú: Zsolt(felnőtt korba oké,kisebb korba van akinek nemtetszik a "durva hangzása" miatt,de akkor Zsolti,Zsoltika,Zsozso)
Bence,Richárd !
Lány: Csilla,Zsanett,Virág,Virginia :)
10/16 anonim válasza:
Lány: Elza,Olívia,Natália,Luca,Aletta,Viktória,Kamilla,Fruzsina,Leona,Csenge,Dóra,Lívia,Lilla
Fiú: Balázs,Alex,Bálint,Donát,Ákos,Vince,Sebestyén,Marcell,Boldizsár,Simon,Benjámin,Ábel,Tamás,Zénó,Ádám,Dávid
És csak az elkövetkező 3 hónap naptárát néztem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!