Adnatok nev otleteket?

Figyelt kérdés
Egyszeru nevet szeretnek,ami nem tul gyakori,de nem is ritka. Nektek mi a kedvenc? Nagyon kulonlegestol kimeljetek,parom olyanrol hallani sem akar :) Neki van egy favoritja es meg kell gyoznom,hogy van jobb :) Fiu es lany is johet,mert meg csak az elejen jarunk...
2014. dec. 20. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A lányaim: Eszter, Flóra, Míra

Fiúnevek közül tetszenek: Vince, Ármin, Levente

2014. dec. 20. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Lilla, Júlia, Regina

Attila, András

2014. dec. 20. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk Rebeka lesz nekünk nagyon tetszik :) annyira nem tucatnév és ezerféleképp lehet Becézni Rebike Rebi Beki Beka és még sorolhatnám nekem a másik ötletem Kamilla ritka, szép dallamos név, Milinek becézném de a páromnak nem tetszett....még a Léna tetszik ez csak úgy :)Fiúban Benedek tetszett :)
2014. dec. 20. 21:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Na ez az :) Nekem is ilyen nevek tetszenek :) Flora egyik kedvencem,de sajnos az a paromnak nem tetszik :(
2014. dec. 20. 21:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Bence, Lőrinc, Zétény, Léna, Villő, Eszter.
2014. dec. 20. 21:54
 6/16 anonim válasza:
50%

Eszter meg ezek,jaj nagyon tucat név.

Mirella,Zsanett,Maja :)

2014. dec. 20. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Emese, Eliza, Regina, Zita

Attila, Zsolt, Dávid, Bálint

2014. dec. 20. 22:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Mi a párod kedvence?

Úgy könnyebb lenne vmi hasonlót "ajánlani". :)

2014. dec. 20. 22:25
 9/16 anonim válasza:

Fiú: Zsolt(felnőtt korba oké,kisebb korba van akinek nemtetszik a "durva hangzása" miatt,de akkor Zsolti,Zsoltika,Zsozso)

Bence,Richárd !

Lány: Csilla,Zsanett,Virág,Virginia :)

2014. dec. 20. 22:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Lány: Elza,Olívia,Natália,Luca,Aletta,Viktória,Kamilla,Fruzsina,Leona,Csenge,Dóra,Lívia,Lilla

Fiú: Balázs,Alex,Bálint,Donát,Ákos,Vince,Sebestyén,Marcell,Boldizsár,Simon,Benjámin,Ábel,Tamás,Zénó,Ádám,Dávid

És csak az elkövetkező 3 hónap naptárát néztem meg :)

2014. dec. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!