14 honapos lanyomnak szeretnek valami finomsagot, edesseget sutni, adnatok otleteket, recepteket?
Holnap csaladi osszejovetel lesz sogornomeknel, de mivel rajtunk kivul senkinek nincs gyereke, mindig olyan desszert van ebed utan, ami vagy tul cukros, vagy tul csokis, vagy tul... ertitek:-) Az meg nem lenne szep, hogy mi eszunk, neki meg nincs semmi. Olyan receptet szeretnek, ami
-nem tul bonyolult es hosszadalmas megcsinalni,
-nem tul cukros, nem csokis (azt meg nem evett)
- amit ma este meg tudok csinalni es nehany napig is eheto
- inkabb valami kemenyebb dolog (szoval nem krem), hanem amit elcsocsal elragcsalgatgat, es addig is lekoti:-)
Egyszer itt olvastam egy puffasztott rizses sutit, de most nem talalom. Elore is koszi, ha valaki tud segiteni!
Muffin?
Meg van egy olyan, hogy almát tojásos vaníliás cukros, fahéjas bundában kisütöd nagyon pici olajon palacsintasütőbe. egyszerű, és isteni. bár ez igazából frissen jó, de másnaposan is jó.
De én inkább bedobnék egy muffint.
Én ilyen puffasztott rizses sütit szoktam csinálni, és ahogy írják is, a csokipuding helyett, lehet használni vaníliapudingot+kakaót.
Ma reggel túrós tejbegrízt csináltam, a gyerekek rajongtak érte. (szintén 14 hósak)
Ugyanúgy csináltam, mint a sima tejbegrízt, a túrót persze picit össze kell törni villával, mielőtt a tejbe rakod. Kis vanillin cukrot is tettem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!