Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segitene? Adnatok...

Valaki segitene? Adnatok otleteket mitol lehet?

Figyelt kérdés
Kisbabat szeretnek,de most olyanra lettem figyelmes amikor wecen voltam,h magam is meglepodtem!Suru feher olyan turos folyasom van!Soha nemvolt meg ilyen!17-re nem varom!!Elore koszonom a valaszokat!
2011. aug. 9. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez semmit sem jelent! Főleg ennyire korán nem. Még lehet,hogy be sem ágyazódott. Ha nagyon túrós,akkor inkább én valami fertőzésre tippelnék!
2011. aug. 9. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Túrós folyás lehet gombás fertőzéstől is. Ha viszkető, égő érzés nem csatlakozik hozzá, akkor meg hajrá, szex és vszínűleg nem is fog megjönni v kilenc hónapig. Ovukor általában nekem is túrós szerű, amit pár éve fedeztem fel és még gyógyszert is adott rá egy okos orvos, mindenféle vizsgálat nélkül. Egy hónap múlva megint mentem mert ugyanaz volt a tünet, de orvost váltottam és kiderült, h természetes.
2011. aug. 9. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a gyors valaszod!Hat oszinte leszek en inkabb kemeny megfazasra gyanakszom!Inkabb megyek orvoshoz!
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél a fogantatás után kb. egy héttel volt ilyen folyásom. De gondolom, ilyen folyás ezer más dolgot is jelenthet. De remélem, Nektek baba lesz belőle!
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nemviszket semmi ilyen nincs,csak ilyen lett!Koszi neked is a valaszod!
2011. aug. 9. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves miaju!

Hat orulnek neki,de ezaz ezer mas okbol is lehet!Es koszonom!

2011. aug. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!