Adnatok otleteket,2 eves kisfiunk szulinapjara milyen ajandekot vehetnenk?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 14:57
1/11 anonim válasza:
Egy jó nagy dömpert, amit lehet tologatni :)
3/11 anonim válasza:
Fa vonatkészlet (Tescoban, Ikeában is kapható, nagyon jó minőségű)
Duplo (pl. rendőrség, tűzoltóállomás)
Játék barkácskészlet
Puzzle
4/11 anonim válasza:
Fiam nemrég mult 2éve.Többek között kapott egy fünyirot persze játékot és imádja egész nap tologatná :)Csak ajánlani tudom.
5/11 anonim válasza:
Van valami amiért nagyon meg van őrülve? Az én kisfiam vasárnap lesz 2 éves. Ő már 1 éves kora óta meg van bolondulva a járművekért, most éppen a kukásautó a mindene. Így ő kap egy hatalmas kukásautót, amihez van szemeteskonténer is és lehet bele "szemetet" tenni. A családtól kapott egy ágyat, ahhoz szeretnék még venni ágyneműt, huzatot, ágytakarót. Kap egy nagy könyvet "Nézz mögé!" című darabot, ebből már van egy (teherautós) és imádja, most a munkagépeset vesszük meg. Ilyenkor jó ötlet már egy komoly dömper, amibe bele is lehet ülni, esetleg távirányítós jármű. Az enyém imádja még a gyurmát (mostanában abból is kukásautót és kukát kell gyártani), a fapuzzle-t, a kirakható autópályáját. Láttam, hogy lehet kapni barkácsasztalt mindenféle szerszámmal, de ez az enyém még nem érdekli. A főzőfülkét is szereti, kis barátnőjénél sokat játszik, de azokat főként rózsaszínben lehet kapni. :)
6/11 A kérdező kommentje:
O is nagyon szereti az autokat, van kismotorja, bebitaxija, ezeket nagyon szereti, kistalicskaja, o ezt imadja telepakolni es tologatni nagy komoly fejjel :))). Amugy nem ul meg 10 percet jatszani, lego duplo kilove. En barkacsasztalra gondoltam, mert hogy z hatha lekoti tobb idore a figyelmet. Mesekonyveket csak ugy szereti nezegetni, ha anya magyaraz belole max 3 percig, aztan vege...
2010. aug. 24. 06:55
7/11 anonim válasza:
Hat talan sokat dolgozol, de a kerdesedbol azt veszem ki, hogy lehet nem toltessz tul sok idot a gyerekeddel. Ellenkezo esetben konnyebb kitalalni, hogy mi legyen az ajandek.
8/11 anonim válasza:
Futóbringa nálunk a legkedvesebb az összes játék közül és az egyensúly érzékét nagyon fejleszti.
9/11 A kérdező kommentje:
1:56-os, mibol gondolod, hogy nem toltok sok idot a gyerekemmel?
2010. aug. 26. 14:28
10/11 anonim válasza:
Hát ez tényleg bunkóság volt, amit az előttem szóló írt, no mindegy.
Én fiam októberben lesz 2 éves. Rengeteg autója van, ami le is köti, viszont én szerszámkészletre gondoltam, olyat próbálok vadászni, amiben van fúró, ami gombnyomásra zúg is, mert az uncsitesójának van olyan, és imádta, igaz a többi szerszám nemnagyon érdekelte, de hátha már addigra fogja. Esetleg olyan könyvet, amiben traktorok munkagépek vannak, mert azokat imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!