3 éves a fiam, milyen kültéri játékot vehetnénk neki, motor már kicsi, biciklizni még nem tud?
Hát,akkor ideje hogy megtanuljon :) Az én lányom 3 éves szülinapjára egy bicajt kapott.
Amúgy kültéri játék a labda is:)
hinta.azt mindegyik gyerek imádja-bár ilyenkor nem alkalmas,ahogy a csúszda se.
én legutóbb aszfalt krétát vettem a lányainknak-de mivel azt írtad,örökmozgó, így tényleg a bicaj meg a labda,és a trambulin ami le fogja kötni....attól függ mennyit szánsz rá! Ha meglátsz Neki valamit,akkor tudni fogod,hogy azt meg vedd e!
Szia!
Tavaly volt 3 éves a kisfiam, mi pedál nélküli biciklit vettünk neki pont amiatt, hogy a kismotort már kinőtte, de bringázni meg nem akart, ordított a kölcsönbiciklin.
A pedál nélküli átmenet a 2 között, mert egyensúlyozni már kell vele, de tekerni még nem.
Ő nagyon szerette, még idén is használni fogja szerintem, pedig már tud tekerni is :)
Nagyon köszi!! Csúszdánk, hintánk van már. Hencsi a futóbiciklire gondolsz? Lehet az lesz a dologból mint átmenet a bicaj és a motor között.
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!