Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hogyan lehet az...

Anyukák hogyan lehet az örökös fáradtságot legyőzni?

Figyelt kérdés
Amikor már hónapokon keresztül nem aludtátok végig az éjszakát, amikor már nincs türelmetek semmihez mert fáradtnak érzitek magatokat. Ugye nem csak én vagyok így?
2010. febr. 2. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, sokan vagyunk így sőt! Én hónapok óta végig alszom az éjszakát többet mint gyerek előtt mégis folyton olyan fáradt vagyok hogy az már kiakasztó. :( Annak előtte a munka miatt korán keltem későn feküdtem, stb. De babám 2 hós kora óta végigalussza egy két kivétellel. De hiába mert napközben sokszor hulla vagyok
2010. febr. 2. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én lassan 8 hónapja nem aludtam egy jót! Babám még mindig 2-3x ébred,de volt olyan is,hogy óránként! Én minden reggel úgy kelek,mint akit összevertek! És nappal se pihenhetek,mert ha babám alszik 1-2 órát,akkor mosok,teregetek,vasalok,mosogatok,pakolok,fözök neki stb...
2010. febr. 2. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja,és nagyon le is fogytam,már kellemetlen,amikor viszem a kicsit a dokihoz,ott is engem mustrálnak,hogy szedek vitamint? Van még eröm felemelni? Miért nem eszek? Pedig ez mind megvan,de igen fárasztó,szinte mindent egyedül csinálni.
2010. febr. 2. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem erre egy dolog segít, az enegriaital. Tudom, hogy egészségtelen, de a kávé is az, csak én azt nem szeretem. Mondjuk én már nem szoptatok, nem tudom, ki hogy van vele, szoptatás alatt nem ittam ilyeneket.
2010. febr. 2. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam 5hónapos múlt. Éjszakánként 2szer kel enni, ráadásul most már a fogai is mozgolódnak, igy voltak olyan éjszakák, hogy 2-3órát tudok aludni és nap közben természetesn hulla vagyok!

Ami nekem ilyenkor segit: 1órára Apára hagyom a Picit én meg alszom egy jót :-D hidd el, ez csodákra képes!

Vagy, hogy feldobódjak, elmegyünk sétálni kicsit, igy kikapcsolok a napi rutinból, mert a házimunka sajnos megvár :-( illetve néha "szabad délelöttöt" veszek ki és csak a babámmal vagyok és nem csinálok semmit itthon, akkor is kicsit magamhoz térek. :-)

2010. febr. 2. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 16 hónapja nem alszom. Van, amikor délben elalszik a csaj, én is pihenek vele. De lassan erőt kell vennem magamon, mert van egy kis súlyfeleslegem, és azt le szeretném tornázni tavaszra.

Tudod, amikor el birnék aludni, arra gondolok, h átmegy rajtam, és akkor nem lesz baj. Teszek veszek olyankor, és túlélem.

2010. febr. 2. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.

Ha nagy a KO, apa van a gyerekkel, én meg alszom kicsit.

2010. febr. 2. 16:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok. Nekem 10 hónapos múlott. Azt hiszem én is azt fogom csinálni hogy nem fog érdekelni a házi munka, délben én is leteszem a fejem...
2010. febr. 2. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve nem aludtam ki magam rendesen. Mire a kislányom nagyábból végigaludta volna az éjszakát arra megszületett a kistesó és kezdhettem mindent elölről, ami a mai napig tart és sajnos elég rossz alvó úgy hogy nem tudom mikor lesz vége az éjszakázásoknak. Ráadásul utolsó éves vagyok a főiskolán, igy rengeteg tanulni valóm van + szakdolgozat amiket mind éjjel csinálok,mert napközbe nincs rá időm. Megmondom őszintén én már teljesen hozzászoktam ehez a fáradsághoz, úgy hogy már fel sem tűnik. Nekem már az lenne furcsa ha kipihent lennék :)
2010. febr. 2. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a múltkor beteg voltam, egy napig lázas, elkülönítve feküdtem a másik szobában, ahol délután 16:30-ig aludtam előző este 10-től. Egy reggeli volt benne.

Lehet irigykedni :)

Pedig a 8 hós babám szinte a kezdetektől végigalussza az éjszakát, az én szemeim mégis lilás-vörösek folymatosan és szédelgek össze - vissza... :)

2010. febr. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!