Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 45 eves ferfinak nem keso...

45 eves ferfinak nem keso gyereket vallnia?

Figyelt kérdés
45eves vagyok, mar van egy 5eves fiunk, szeretnenk megegz gyereket, de vacilalok, hogy nem keso mar.

2014. dec. 14. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem késő. Az egyik barátnőm szülei 45 évesen házasodtak össze és 47 volt mindkettő, amikor a barátnőm született. Fiatalosak nagyon, nem tűntek ki a többiek közül. Közvetlen, szerethető, jófej emberek. Sajnos most már azért megöregedtek, mert mi közben felnőttünk, lassan 30 évesek leszünk, így ők már 70-en túl vannak, de felnevelték a lányukat tisztességgel, megadták neki, amit egy szülő megadhatott.
2014. dec. 18. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogy!A tesóm 44 éves lesz,most terezik a babát(1. gyerek).Ő most érzi Magát elég érettnek,a körülményeket megteremtettnek(hosszú távon) egy-vagy több-babához.Szóval:HAJRÁ!
2014. dec. 18. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Az én édesapám 51 évesen lett nagypapa, ahhoz képest késő.
2014. dec. 30. 09:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekem meg a baratom 41 evesen. De ez nem verseny.
2014. dec. 30. 11:28
 15/15 anonim válasza:
Én 37 vagyok, szerintem egy férfinál 40-45 között még belefér. Későnek késő de belefér. A felett esélytelen. A nőknél meg 35-40 közé teszem ezt a "zárórát". Viszont el kell fogadni hogy ilyen korban már nem biztos hogy sok gyerek lesz, már 1-nek is örülni kell.
2023. dec. 21. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!