A fiatal anyukák pénzes, idős férfinak szültek gyereket? Vagy honnan teremtette meg az anyagiakat ilyen fiatalon a babára?
Nem mindenki jár fősulira, egyetemre, van, aki 18 évesen már dolgozik. Van, aki házat örököl. Van, aki szimplán jó körülmények közé születik, olyan hátszele van, hogy nem is kell dolgoznia a jó anyagi körülményekhez.
Ha kicsit beizzítod az agyad, neked is eszedbe juthatnak ilyen lehetőségek...
Fiatal anyuka vagyok.24 éves,és van egy 10 hónapos lányunk.
A férjem 30 éves.Ő 6 éve dolgozik,én 2 éve dolgoztam mikor jött a baba.Nagyon jó munkahelyünk van/volt és szép fizetésünk.
A férjem a szüleitől kapott lakás,abban élünk.Kocsit mi vettük.A GYED-em is jóval 100 ezer fölött van.
Szóval volt pénzünk gyereket vállalni,és önálló életet élni,mint egy család.
4-es vagyok.
Márpedig az én GYED-em,130.200 Ft.
Ez a maximum,ennél többet nem lehet kapni.
Máshova írtam, lemásolom:
Én 6 évig voltam együtt egy olyan emberrel, akivel folyamatosan romlott a kapcsolatunk, sőt, néha azt hiszem, hogy soha nem is volt jó. 16-22 éves korom között mégsem tudtam elképzelni, hogy mástól lesz gyermekem. Aztán egészen csúnya módon véget ért ez a kapcsolat, egy évre rá találkoztam a férjemmel, 4 hónappal később babát vártam (tervezetten), aki most másfél éves. Nem hiszek abban, hogy a kapcsolat hossza bármit is jelent, a férjemről a LEGELSŐ percben tudtam, kétség és félelem nélkül, hogy Ő az igazi. Efelől azóta sincsen egyikünknek sem semmilyen kételye, bár márciusban is még "csak" 3 éve lesz, hogy együtt vagyunk.
Az "infrastruktúra": a párom orvos, és nem szeretnék nyafogni-hazudni, nagyon jól keres, hála Istennek. Házunk, autónk ugyanakkor nem ebből van, hanem a szüleinktől. Ezek nélkül az anyagi feltételek nélkül nem vállaltuk volna a babát, azt hiszem. A lányunk születésekor én még nem dolgoztam soha folyamatosan, egy munkahelyen, csak szakfordítóként néha-néha, egyetemre jártam, pszichológusnak tanultam. Jövő szeptemberben pedig szeretnék belefogni a második diplomámba. Hát, mi így vagyunk.
25 vagyok most, 23 múltam kicsivel, amikor megszületett a lányunk, a férjem 29 most.
Igen, azért írtam, hogy a NETTÓ GYED max. 111.000 Ft.
Azért ezt nem olyan nagy kunszt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!