Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 45 eves ferfinak nem keso...

45 eves ferfinak nem keso gyereket vallnia?

Figyelt kérdés
45eves vagyok, mar van egy 5eves fiunk, szeretnenk megegz gyereket, de vacilalok, hogy nem keso mar.

2014. dec. 14. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem késő, főleg ha nem az első gyerek.
2014. dec. 14. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj, a baba megfiatalít. Nekünk februárban születik babánk. 37 és 47 évesek vagyunk és nincsenek aggodalmaink.
2014. dec. 14. 19:13
 3/15 A kérdező kommentje:
En is arra hajlok, hogy nem kellene aggodnom ezen, de vannak olyan ismeroseim akik mar ebben a korban nagyszulok.
2014. dec. 14. 19:59
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Párom 60, lányunk 5 és lehet, hogy lesz még egy. Ha meg tudjátok alapozni a jövőt, minden eshetőségre felkészülve, hajrá!
2014. dec. 14. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:
nem.
2014. dec. 16. 05:58
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Ferjem noverenek a parja is ennyi idos. 1 eves a kisfiuk. Abszolut nem keso egy ferfinal. Ha no lennel, lebeszelnelek rola.
2014. dec. 16. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem késő. Eszedbe ne jusson az ismerőseidhez mérni magadat. Nekik úgy alakult az életük, neked meg máshogyan.

Arról nem is szólva, hogy aki még egy gyereken gondolkodik, az nem véletlenül teszi: érzi, hogy valaki még hozzájuk tartozik, de még nincs köztük... hát hadd jöjjön :) Mi is éreztünk ilyet a férjemmel. Amikor a harmadik kisfiúnkat hazahoztuk a kórházból, akkor éreztem azt, hogy na most mindenki itthon van... teljes a létszám.

2014. dec. 18. 14:34
 8/15 Janka néni válasza:

Nem most késő. Ha úgy érzed, vállald.

Azt írja valaki, hogy minden eshetőségre fel kell készülni. Normális életmenet mellett ez igaz is.

Nekem egy aggályom lenne a helyedben: nem most késői, hanem nyilván kisebb az esélyed látni a tőle születendő unokákat felnőni, vagy őt magát felnőttként is kísérni. De ez csak egy halvány sajnálkozás a részemről.

2014. dec. 18. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem késő!Az én férjem 43 volt amikor az első babánk született és 48 amikor a harmadik!
2014. dec. 18. 16:30
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Az én apukám 45 volt, amikor én születtem. Volt már 2 nagy fia, én késői gyerek vagyok, a "kislány". Sajnos ő már nem él, beteg lett. Ilyen előfordulhat bárkivel, én mégis nagyon irigyeltem azokat, akiknek fiatalabb szüleik voltak. Szerintem ne várj tovább ezzel.
2014. dec. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!