Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akiknek második...

Anyukák akiknek második esetleg harmadik baba IS fiú lett hogy dolgoztátok fel hogy nem lesz lányotok?

Figyelt kérdés
Főleg azok válaszát várom akik kislányt szerettek volna. Én kb. 10 éves korom óta mikor elképzeltem milyen lesz felnőttnek lenni mindig azt terveztem hogy férjhez megyek lesz egy nagy családi házam, autóm majd lesz egy kisfiam és 6 év múlva egy kislányom. A legutolsót leszámítva ez mind sikerült is van egy 6 éves kisfiam és most várom a kistesót de ő nem kislány lesz. Olyan lelkiismeret furdalásom van amiért nem tudok felhőtlenül örülni hiszen biztos vagyok benne hogyha megszületik ugyan úgy fogom szeretni mint a nagy fiamat DE én mégis azért a szívem mélyén kislányra vágytam. Nagyon gonosz vagyok? Mi már nem szeretnénk több gyereket és kicsit nehezen dolgozom fel hogy nekem már soha nem lesz kislányom akivel együtt babázhatnék (féltve őriztem a gyerekkori babáimat, barbijaimat a kislányomnak aki már sose lesz), minden féle csajos dolgot csinálhatnék. Sokszor elsírom magam ezmiatt ha egyedül vagyok. Mikor fog ez az érzés változni bennem? Ti mikorra fogadtátok el hogy fiús anyukák lesztek? Bocsi ha kicsit kuszára sikerült a leírásom de én magam is kicsit most össze vagyok zavarodva
2014. dec. 12. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezeket éreztem én is a második terhességemnél, sőt a férjem még inkább bánkódott, annyira szeretett volna kislányt, de egy csapásra minden megváltozott, amikor a második fiam megszületett, imádtam őt. Akkor elkezdtem magamra büszke lenni, hogy én egy fiús anyuka vagyok két vagyány kis sráccal. Pár év múlva besikerült nekünk a harmadik, már nem terveztük, de a férjem szeme felcsillant: hátha kislány! Akkor én már úgy voltam vele, azt sem bánom, ha ő is fiú lesz, akkor is örülök majd neki.

Kislány lett, így most babázunk is. Bár képzeld el lány létére elég fiús természetű, míg a középső fiam akit lánynak szerettünk volna, kicsit lányos természetű lett.

Szerintem természetes, hogy most egy kicsit csalódott vagy, de biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fogod szeretni a második fiadat is, és akár lesz lányod valaha akár nem, a szeretet nem azon múlik, hogy babázhatsz-e a gyerekeddel vagy sem, biztos, hogy ez az érzés meg fog változni.

Az én kisebbik fiam pici korától olyan bújós, anyás, ragaszkodó, cserfes,beszédes mint egy kislány, lehet így kárpótolt a természetével, hogy ő mégis kisfiú lett.

Lehet én is össze-vissza írok, de érted mire gondolok ugye?

2014. dec. 12. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy, hogy nem irányíthatsz mindent. Hiszen mindent megkaptál, amire csak vágytál. Megértelek, most boldogabb lennél, ha lányt várnál. Nem tehetsz róla, és el fog múlni. Nekem néhány nap alatt tompult, aztán lassan el is múlt. :) Gondolj arra, milyen jó lesz a nagynak egy öcsivel. Majd babázol az unokáddal, tedd félre a barbit.
2014. dec. 12. 15:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Bevallóm egy kicsit megkönnyeztem a válaszaitokat :-)Biztos vagyok benne hogy ugyan úgy szeretni fogom hiszen már most is imádom és alig várom hogy megszülessen. Második a férjem ugyan ezt mondta hogy majd az unokámmal biztos fogok babázni. Szegénykém még bocsánatot is kért tőlem mintha ő tehetne róla de biztos megvan mindennek az oka az is hogy két kisfiam lesz. Kicsit könnyebb most hogy olvastam a válaszaitokat köszönöm nektek
2014. dec. 12. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van, valamiért neked két fiút kell szeretned nagyon.

Egyébként tényleg a férjed tehet róla. :)))

2014. dec. 12. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is ne félj az érzéseidtől, nem baj, ezeket is meg kell élni! Aztán nézegesd az uh. fotókat, szólítsd meg őt: "Kisfiam! Szia! Szeretlek!" Aztán adj hálát, hogy lehet kisbabád, és hogy egészséges, próbáld meglátni ezeket a nagy dolgokat!

Nekem 3 fiam van, amikor a harmadikról is kiderült, hogy fiú, jót nevettem, és elképzeltem magam úgy 50 évesen, ahogy vonulok velük egy sétálóutcában :-) Az vagány lesz! És Te leszel otthon a Királynő ám! Jó értelemben!! Aztán abba is belegondoltam, hogy lesz 3 menyem...úúúúúúúú! :-) Szóval fel a fejjel, ne aggódj semmin!

2014. dec. 12. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, én elképzeltem amit az előző válaszadó írt, és igen szuper lesz 50 évesen, és nagyon igaz a mondás, hogy a fiúk anyásak, a lányok apásak, ezt most tapasztalom, a lányomnak apa az isten, míg a fiaim mindig hozzám fordulnak mindenért!
2014. dec. 13. 07:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyósomnak öt nagy fia a van. Az ikerlányai sajnos túl korán születtek meg. :(

Nos azt kérte tőlünk, hogyha lehet, lányokat... Hát rajtunk nem múlt, két lányunokája lett.

Apám viszont fiúkról álmodott, neki egy fia lett és három lánya.

Lekonyult kicsit a szája széle, mikor megtudta hogy kislány a második is.

De oda-vissza van, mikor a nagylanyom meglátja az utcán és visit.

Én is fiút szerettem volna, a férjem is.

Viszont nem akarlak hiú reményekbe ringatni, de mikor szültem pár hete, az egyik csajszi végig úgy tudta fia lesz, aztán császár közben kiderült hogy mégsem. Ott beszélték meg az elfekvőben, gyorsan, hogy mi legyen a neve, mert csak fiúnevet valasztottak. Végül Emília lett (az egész elfekvő adta nekik a tippeket.).

2014. dec. 13. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó bárcsak így lenne velem is nem kéne gondolkodnom kislányneven hiszen már gyerek korom óta tudom hogy mi lenne de nem ringatom magam hiú ábrándokba már elfogadtam nagyjából és várom nagyon a második kisfiamat. A többieknek is mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat nagyon jól estek.
2014. dec. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!