Tudom hogy ez a munkájuk, de az ember semmit nem tehet, ha babakocsival ellenőrzik nem e lopott e? megalázó!
a bevásárló egybe van építve a dm-el, az utóbbiban vettem bébiételeet, amiket a kocsi csomagtartójába tettem, utána bementem vásárolni a másikba(tudom szólhattam volna, hogy van nálam DM-es áru..csak amiért legutóbb amikor szóltam, olyan nagy ügyet csináltak belőle, matricázás, egymásnak szóltak telon stb, szóval gondoltam gyors beugrom egyetlen dolgot akartam csak venni)
pénztártől kijövök erre leállítanak, hogy adjak blokkot a bébiételekről egymással beszéltek azon a telon. persze odaadtam a blokkot.de elsüllyedtem a sárga földig szégyenemben, a végén annyit sem mondtak bocsánat, vagy bármit.
nem lehet semmit tenni, ezt így le kell nyelni és kész?
ilyesmi velem is volt Németo-ban
a dm-es pénztáros mindenki előtt kérte hogy mutassam meg a táskám tartalmát. gondolom, mert én magyar vagyok..
szóval örüljek, hogy itthon ez rém természetes dolog..
Bár régi kérdés, de mint bolti eladó, válaszolok.
Rengeteg kisgyerekes, babakocsis lopás van!
Konkrét esetek:
Totyogó gyerek pelenkájában alufóliába tekert parfüm.
Babakocsi aljában drága holmik, hozzá egy hetes blokk (konkrétan szalámik, italok)
Kisgyerek ül a bevásárlókosárban, és alá beterítve ruhák (az egyikben bentmaradt a lopásgátló)
Ugyanígy gyerekkel, alatta három üveg Grands wiskey.
És nem cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!